Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jun 17th, 2019

Film – Sorocul – Due Date (2010) Robert Downey Jr.

poster Due Date (2010)Due Date, comedie neagră, film american, regia Todd Phillips.
În rolurile principale: Robert Downey Jr., Zach Galifianakis, Michelle Monaghan.
Sub semnătura regizorului Todd Phillips, “Sorocul” ni-i prezintă pe Robert Downey Jr. și pe Zach Galifianakis în rolurile a doi ghinioniști, care sunt forțați de împrejurări să pornească împreună într-o călătorie care se dovedește a fi pe cât de scandaloasă, pe atât de memorabilă.
Downey interpretează rolul lui Peter Highman, un bărbat care așteaptă să devină în curând tată, pentru prima oară. Pe când se grăbește să prindă avionul din Atlanta spre Los Angeles, pentru a fi alături de soția sa la naștere, intențiile lui lăudabile se duc de râpă din cauza unei întâlniri nefaste cu Ethan Tremblay (Galifianakis), un actor în devenire și un adevărat magnet pentru dezastre..

Caseta film Due Date
Titlul original: Due Date
Regia: Todd Phillips
Scenariul: Alan R. Cohen, Alan Freedland, Adam Sztykiel, Todd Phillips
Distributia: Robert Downey Jr. (Peter Highman), Zach Galifianakis (Ethan Tremblay / Ethan Chase), Michelle Monaghan (Sarah Highman), Juliette Lewis (Heidi), Jamie Foxx (Darryl Johnson), Matt Walsh (TSA Agent), RZA (Airline Screener), Danny McBride (Western Union Employee Lonnie), Todd Phillips (Barry), Mimi Kennedy (Sarah’s Mom), Keegan-Michael Key (New Father), Aaron Lustig (Dr. Greene)..
Durata: 95 minute
An: 2010
Gen: Aventura/Comedie

Filmul – Sorocul
..Această combinație ghinionistă face ca cei doi să fie aruncați din avion și trecuți pe lista neagră pentru orice alt zbor, iar bagajele lui Peter, portofelul și documentele sale de identitate să rămână în avionul care tocmai își ia zborul de pe pistă.
Rămas fără alternative, Peter este obligat să accepte oferta lui Ethan de a porni împreună, într-o cursă ce-i va purta prin toată America, distrugând pe drum mai multe mașini, numeroase prietenii și ultima fărâmă de răbdare a lui Peter.

Sorocul – Due Date (2010) subtitrat

Server 1
Server 2