Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Dec 17th, 2021

Film – Soția unui spion – Supai no tsuma (2020)

poster Supai no tsuma (2020)Supai no tsuma (Wife of a Spy), dramă istorică, război, film japonez, regia Kiyoshi Kurosawa.
În rolurile principale: Yū Aoi, Issey Takahashi.

Acțiunea filmului este plasată în Japonia în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și se concentrează pe o soție care începe să suspecteze că soțul ei ar putea fi un spion pentru Statele Unite.
Este 1940 și o mare parte din lume, inclusiv Japonia, este în strânsoarea celui de-al Doilea Război Mondial. Japonia a ocupat Manciuria și își menține interesele acolo. O actriță bogată este căsătorită cu un bărbat care face afaceri în Manciuria. El este consternat de anumite acțiuni pe care guvernul său le întreprinde acolo și încearcă să facă ceva în privința asta atunci când are loc o crimă..

Caseta film Supai no tsuma
Titlul original: スパイの妻
Regia: Kiyoshi Kurosawa
Scenariul: Ryūsuke Hamaguchi, Tadashi Nohara, Kiyoshi Kurosawa
Distributia: Yū Aoi (Satoko Fukuhara), Issey Takahashi (Yūsaku Fukuhara), Masahiro Higashide (Taiji Tsumori), Ryōta Bandō (Fumio Takeshita), Yuri Tsunematsu (Komako), Minosuke (Kanemura), Hyunri (Hiroko Kusakabe), Takashi Sasano (Doctor Nozaki)
Durata: 115 minute
An: 2020
Gen: Drama/Istoric/Razboi

Filmul – Sotia unui spion
Membrii poliției militare japoneze sechestrează și arestează un comerciant britanic de mătase sub acuzația de spionaj.

În 1940, Yūsaku Fukuhara (Takahashi) conduce o afacere internațională de import-export în Kobe. După arestarea și eliberarea ulterioară a comerciantului britanic, la biroul acestuia ajunge o unitate a poliției militare. Taiji (Higashide), liderul recent promovat al unității și prieten din copilărie al soției lui Yūsaku, îl avertizează pe Yūsaku că autoritățile relevante îl urmăresc în temeiul Legii de Mobilizare Națională, în parte din cauza preferinței sale pentru îmbrăcămintea occidentală, mărfuri importate. , și contact strâns cu străinii.

Click aici pentru toate filmele despre al doilea razboi mondial la magazinweb.net

Supai no tsuma (2020)