Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Aug 12th, 2020

Film – Soțul pierdut – The Lost Husband (2020)

Share This
Tags

poster The Lost Husband (2020)The Lost Husband, romantic, film american, regia Vicky Wight.
În rolurile principale: Sharon Lawrence, Josh Duhamel, Leslie Bibb.

Caseta film The Lost Husband
Titlul original: The Lost Husband
Regia: Vicky Wight
Scenariul: Vicky Wight
Distributia: Leslie Bibb (Libby Moran), Josh Duhamel (James O’Connor), Kevin Alejandro (Danny), Sharon Lawrence (Marsha), Herizen F. Guardiola (Sunshine), Georgia King (Jessica), Carly Pope (Lanie), Nora Dunn (Jean), Isiah Whitlock Jr. (Russ McAllen), Marcelle Purdy (Nurse), Callie Hope Haverda (Abby Moran), Marquel Skinner (Young Marsha), Grey Acuna (Young Frank), Stone Garcia (Jimmy)
Durata: 109 minute
An: 2020
Gen: Romantic

Filmul – Sotul pierdut
După moartea subită a soțului ei, Libby este forțată să se mute cu mama ei hipercritică. Din senin, mătușa ei străină oferă o scăpare: un loc de muncă și un loc unde să locuiască la ferma ei din Texas. Libby nu mai stă pe gânduri, împachetează, îşi ia copiii şi pleacă. Viaţa la ferma de capre a mătuşii se dovedeşte a fi mai minunată şi mai misterioasă decât şi-ar fi putut închipui. Dincolo de munca grea exista o linişte aparte, liniştea de la ţară. Exista însă un şef de fermă cam ursuz, un vânzător de magazin cam ciudat şi mătuşa excentrică pe care nu a cunoscut-o cu adevărat, dar care se dovedeşte a fi exact de cine are nevoie Libby.

Soțul pierdut – The Lost Husband (2020)