Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Apr 10th, 2020

Film – Specii – Species (1995) Natasha Henstridge, Michael Madsen, Ben Kingsley

Share This
Tags

poster Species (1995)Species, SF horror, film american, regia Roger Donaldson.
În rolurile principale: Natasha Henstridge, Michael Madsen, Ben Kingsley.
Intr-un laborator secret din Utah, o echipa de savanti condusa de doctorul Xavier Fitch a creat un hibrid jumatate uman, jumatate extraterestru, folosind urme de ADN dintr-un meteorit..

Caseta film Species
Titlul original: Species
Regia: Roger Donaldson
Scenariul: Dennis Feldman
Distributia: Natasha Henstridge (Sil), Michelle Williams (Young Sil), Frank Welker (Alien Sil – voice), Ben Kingsley (Xavier Fitch), Michael Madsen (Preston “Press” Lennox), Alfred Molina (Dr. Stephen Arden), Forest Whitaker (Dan Smithson), Marg Helgenberger (Dr. Laura Baker), Whip Hubley (John Carey), Anthony Guidera (Robbie), Matthew Ashford (Man in Club)
Durata: 108 minute
An: 1995
Gen: Actiune/Horror/SF/Thriller

Filmul – Specii
..Rezultatul se numeste Sil, care arata ca o femeie absolut superba, dar cu forta extraordinara, calitati inimaginabile si un libidou care depaseste orice limite. Din pacate, ea evadeaza si porneste sa se imperecheze cu toti cei care-i ies in cale, lasand in urma un sir de cadavre. Astfel, doctorul Fitch cheama in ajutorul patru specialisti pentru a o captura pe Sil.

Specii – Species (1995)

Server 1
Server 2 Server 3 Server 4