Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Feb 23rd, 2022

Film – Spion fără voie – Jumpin’ Jack Flash (1986) Whoopi Goldberg

Spion fără voie

poster Jumpin' Jack Flash (1986)Jumpin’ Jack Flash, comedie, film american, regia Penny Marshall.
In rolurile principale: Whoopi Goldberg, Stephen Collins, John Wood.

O expertă americană care lucrează la o bancă din New York este aruncată brusc în lumea spionajului internațional după ce primește din neatenție un mesaj codificat de la un spion britanic..

Caseta film Jumpin’ Jack Flash (1986)
Titlul original: Jumpin’ Jack Flash
Titlul alternativ: Knock, Knock / Sálvese quien pueda / Джек-попрыгунчик
Regia: Penny Marshall
Scenariul: David H. Franzoni, J. W. Melville, Patricia Irving, Christopher Thompson
Distributia: Whoopi Goldberg (Terry Doolittle, a well-liked bank employee with a wry attitude toward life), Stephen Collins (Marty Phillips, cover identity of CIA agent Peter Caen), John Wood (Jeremy Talbot, a KGB sleeper agent who works undercover at the British Consulate in New York City), Carol Kane (Cynthia), Annie Potts (Liz Carlson), Peter Michael Goetz (Mr. Page, the manager of First National Bank and Terry’s boss), Roscoe Lee Browne (Archer Lincoln), Sara Botsford (Lady Sarah Billings), Jeroen Krabbé (Mark Van Meter), Vyto Ruginis (Carl, KGB agent), Jonathan Pryce (Jack), Teagan Clive (Russian Exercise Woman, Everytime Terry turns her back she appears on her monitor)
Durata: 100 minute
An: 1986
Gen: Comedie/Romantic/Thriller

Filmul – Spion fara voie
Terry Doolittle este operatoare de calculatoare la o bancă din Manhattan. Deși este un angajat bun, apreciată de colegii ei, ea este adesea pedepsită de șeful ei dictatorial, James Page, care are puțină răbdare pentru etica neortodoxă a muncii a lui Terry.
Într-o seară, în timp ce restul colegilor își iau rămas bun de la prietena lor, Jackie, care pleacă în concediu de maternitate, Terry primește pe ecran mesajul „Knock, Knock” și este contactată de un bărbat care se numește Jumping Jack Flash, un agent de informații britanic din Europa de Est care este urmărit de KGB.

Click aici pentru toate filmele de Comedie la magazinweb.net

Jumpin’ Jack Flash (1986)