Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Jun 29th, 2016

Film – Spionul Sorge – Spy Sorge (2003)

Spionul Sorge

poster Spy Sorge (2003) Spy Sorge, actiune thriller, film japonez aparut in 2003, regia Masahiro Shinoda.
In rolurile principale:  Iain Glen, Masahiro Motoki, Kippei Shîna.

Caseta film Spy Sorge
Titlul original: Spy Sorge
Titlul alternativ: Richard Sorge – Spion aus Leidenschaft
Regia: Masahiro Shinoda
Scenariul: Robert Mandy, Masahiro Shinoda
Distributia: Iain Glen (Richard Sorge), Masahiro Motoki (Hidemi Ozaki), Kippei Shiina (Mitsusada Yoshikawa), Takaya Kamikawa (Tokko T), Toshiya Nagasawa (Miyagi), Riona Hazuki (Hanako Miyake), Koyuki (Yoshiko Yamazaki), Armin Marewski  (Branko Vukelic), Yui Natsukawa (Hideko Ozaki), Takaaki Enoki (Duke Fumimaro Konoye), Hideji Otaki (Duke Kinmochi Sai-onji), Shima Iwashita (Mme Konoe)..
Durata: 182 minute
An: 2003
Gen: Actiune/Thriller/Razboi

Filmul – Spionul Sorge
Nu se poate spune că există speranţă, sau că nu există. E ca şi cum multe drumuri ar străbate Pământul, dar n-ar exista un drum cu care să începi. Dar cum mulţi oameni merg într-un sens, se crează un drum.
Lu Xun

După căderea cortinei de fier Germania s-a unificat. Oamenii din Berlin au început să dărâme zidul. Acest zid a împărţit o naţiune de zeci de ani. A fost construit în timpul Războiului Rece.
Acum, acesta a fost distrus de către mâinile cetăţenilor. Astăzi, zidul a dispărut. Frontiera poate fi trecută. La Poarta Brandenburg, este sărbătorit Anul Nou.
Oamenii flutură steagul german şi steagul Europei. Berlinul de Est şi Berlinul de Vest se îmbrăţişează. În piaţa centrală, se agită steaguri, se dansează şi se bea sărbătorindu-se terminarea unei ere întunecate.
Marea explozie de bucurie celebrează naşterea unei noi ere. Vor să uie de zidul urât pentru totdeauna.
Sorge n-a fost doar iubitul meu… El a avut o viziune. Fără el, lumea ar fi diferită. Berlin este acum reunit şi a salutat un nou secol.

Filmul Spionul Sorge – Spy Sorge (2003) subtitrat

Richard Sorge (în limba rusă Рихард Зорге) (4 octombrie 1895 – 7 noiembrie 1944) a fost un revoluționar, jurnalist care a lucrat în Germania și Japonia și spion al Uniunii Sovietice în Japonia înaintea și în timpul celui de-al doilea război mondial. Numele de cod dat în cadrul NKVD a fost “Ramsay.”