Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Feb 10th, 2019

Film – Spirit rebel – Footloose (1984) Kevin Bacon, Lori Singer

poster Footloose (1984)Footloose, dramă romantică, film american, regia Herbert Ross; O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur.
În rolurile principale: Kevin Bacon, Lori Singer, John Lithgow.
Adolescentul Ren se muta impreuna cu familia din Chigaco intr-un mic orasel din Vestul tarii. Desi incearca din rasputeri sa se integreze, lui Ren nu ii vine sa creada ca acum locuieste intr-un oras in care muzica rock’n roll si dansul sunt interzise..

Caseta film Footloose
Titlul original: Footloose
Regia: Herbert Ross
Scenariul: Dean Pitchford
Distributia: Kevin Bacon (Ren McCormack), Lori Singer (Ariel Moore), John Lithgow (Rev. Shaw Moore), Dianne Wiest (Vi Moore), Chris Penn (Willard Hewitt), Sarah Jessica Parker (Rusty), John Laughlin (Woody), Elizabeth Gorcey (Wendy Jo), Frances Lee McCain (Ethel McCormack), Jim Youngs (Chuck Cranston), Timothy Scott (Andy Beamis)
Durata: 110 minute
An: 1984
Gen: Drama/Muzica/Romantic

Filmul – Spirit rebel
..Ren, impreuna cu Ariel (o tanara cu tulburari de comportament si un prieten gelos) si ceilalti colegi de clasa incearca sa scape orasul de restrictiile impuse de conducatorii acestuia. Tinerii sunt motivati mai ales de dorinta de a avea un bal de absolvire de care sa isi aduca aminte toata viata.

Spirit rebel – Footloose (1984) subtitrat

Server 1
Server 2