Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Apr 25th, 2020

Film – Spre necunoscut – Approaching the Unknown (2016)

poster Approaching the Unknown (2016)Approaching the Unknown, dramă SF, film american, regia Mark Elijah Rosenberg.
În rolurile principale: Mark Strong, Luke Wilson, Sanaa Lathan.
Mark Strong îl interpretează pe Căpitanul William D. Stanaforth care se află într-o expediție solitară pe Marte în tentativa de a pune bazele unei colonii umane pe planeta roșie. William este conștient de faptul că el nu se va mai întoarce pe Pământ, însă în ciuda acestui fapt el nu este foarte îngrijorat cu privire la acest aspect. Așa cum el însuși spune: „există șase miliarde de oameni pe Pământ care mă încurajează, dar în același timp se întreabă de ce fac acest lucru?!”..

Caseta film Approaching the Unknown
Titlul original: Approaching the Unknown
Regia: Mark Elijah Rosenberg
Scenariul: Mark Elijah Rosenberg
Distributia: Mark Strong (William D. Stanaforth), Luke Wilson (Louis ‘Skinny’ Skinner – CapCom), Sanaa Lathan (Emily Maddox), Anders Danielsen Lie (Greenstreet), Charles Baker (Worsely), Steven Brower, Stephanie Gould, Franziska Lamprecht, Amanda Larson..
Durata: 90 minute
An: 2016
Gen: Drama/SF/Thriller

Filmul – Spre necunoscut
..Ei bine, face asta pentru că așa este el. Precum orice astronaut, este și om de știință de prestigiu și și-a pus în minte să găsească o modalitate de a reuși să scoată apă potabilă din țărâna acestei planete. Nava lui spațială poartă cu ea un reactor care nu e esențial doar pentru călătoria lui ci și pentru misiunea pe care o va întreprinde de îndată ce va ateriza pe Marte.

Spre necunoscut – Approaching the Unknown (2016)

Server 1
Server 2 Server 3 Server 4