Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Nov 25th, 2023

Film – Șrapnel – Shrapnel (2023)

Șrapnel

poster Shrapnel (2023)Shrapnel, acțiune, film american, regia William Kaufman.
In rolurile principale: Cam Gigandet, Jason Patric, Efrain Villa.

Caseta film Shrapnel (2023)
Titlul original: Shrapnel
Regia: William Kaufman
Scenariul: Chad Law, Johnny Walters
Distributia: Cam Gigandet (Max Vohden), Jason Patric (Sean Beckwith), Efrain Villa (Eduardo), Teresa Decher (Leigh Beckwith), Megan Elisabeth Kelly (Billi Langencamp), David DeLao (Officer Hector Montoya), Mauricio Mendoza (Victor Garza), GuillermJason Patric joacă rolul veteranului militar Sean Beckwith, care locuiește într-o fermă din Texas cu soția sa și cele două fiice. Cel mai vechi dintre care, conform unui mesaj vocal frenetic auzit la începutul filmului, a făcut greșeala de a se strecura peste granița în Mexic cu un prieten pentru a petrece.o Iván (Carlos Garza), Kesia Elwin (Susan Beckwith), Emily Perry (Lauren Beckwith)..
Durata: 89 minute
An: 2023
Gen: Actiune/Thriller

Filmul – Srapnel
Veteranul militar Sean Beckwith locuiește într-o fermă din Texas cu soția sa și cele două fiice. Fiica cea mare, conform unui mesaj vocal frenetic auzit la începutul filmului, a făcut greșeala de a se strecura peste granița în Mexic cu un prieten pentru a petrece.

Sean Beckwith încearcă să parcurgă căile legale adecvate pentru a-și recupera fata, dar nu găsește niciun ajutor. Când rugămințile pentru milă difuzate la televizor îl enervează pe șeful cartelului și îl fac să trimită o echipă de bandiți pentru a reduce la tăcere familia, Sean își dă seama că singura speranță pe care o are este să se lupte cu ei..

Shrapnel (2023)