Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Mar 24th, 2020

Film – Star Trek. Dincolo de infinit! – Star Trek Beyond (2016) Chris Pine, Zachary Quinto

poster Star Trek Beyond (2016)Star Trek Beyond, SF acțiune, film american, regia Justin Lin; O nominalizare Oscar.
În rolurile principale: Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban.
Evenimentele din acest film au loc la 3 ani de la începerea misiunii de cinci ani. Căpitanul James Kirk vizitează o planetă ca ambasador pentru a încheia un tratat de pace cu o civilizație inamică Federației.

Echipajul navei spațiale “Enterprise”, aflat sub comanda căpitanului James T. Kirk, a fost atacat de un val puternic și periculos de extratereștri care sunt conduși de Kroll (Idris Elba). Aceștia distrug nava lăsându-i fără nimic pe o planetă neexplorată unde vor intra în conflict cu un nou inamic și mai nemilos. Vor primi ajutor însă de la un aliat neașteptat..

Caseta film Star Trek Beyond
Titlul original: Star Trek Beyond
Regia: Justin Lin
Scenariul: Simon Pegg, Doug Jung
Distributia: Chris Pine (Captain James T. Kirk), Zachary Quinto (Commander Spock), Karl Urban (Doctor ‘Bones’ McCoy), Zoe Saldana (Lieutenant Uhura), Simon Pegg (Montgomery ‘Scotty’ Scott), John Cho (Sulu), Anton Yelchin (Chekov), Idris Elba (Krall)..
Durata: 122 minute
An: 2016
Gen: Actiune/Aventura/SF/Thriller

Filmul – Star Trek. Dincolo de infinit!
..Echipajul navei Enterprise are de înfruntat inamici noi în vastul spațiu cosmic încă neexplorat. În această nouă aventură echipajul va ajunge “acolo unde nu a mai ajuns nimeni, în căutarea lumilor noi și a noilor civilizații”, dincolo de orice Univers cunoscut.

Star Trek. Dincolo de infinit! – Star Trek Beyond (2016)

Server 1
Server 2 Server 3 Server 4