Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, May 4th, 2019

Film – Stația numerelor – The Numbers Station (2013) John Cusack, Malin Akerman

poster The Numbers Station (2013)The Numbers Station, acțiune thriller, film Marea Britanie / SUA / Belgia, regia Kasper Barfoed.
În rolurile principale: John Cusack, Malin Akerman, Liam Cunningham.
Cea din urmă misiune a lui Emerson Kent, un veteran CIA, a fost un dezastru. Totuși, i se mai dă o șansă să demonstreze că încă își mai poate face meseria. Noua lui misiune e să o păzească pe Katherine, o specialistă în coduri care lucrează la baza super-secretă a CIA cu numele “Numbers Station / Stația Numerelor”..

Caseta film The Numbers Station
Titlul original: The Numbers Station
Regia: Kasper Barfoed
Scenariul: F. Scott Frazier
Distributia: John Cusack (Emerson Kent), Malin Åkerman (Katherine), Liam Cunningham (Michael Grey), Lucy Griffiths (Meredith), Bryan Dick (David, Meredith’s CIA minder and lover), Richard Brake (Max), Joey Ansah (Derne), Finbar Lynch (Michaels)
Durata: 89 minute
An: 2013
Gen: Actiune/Thriller

Filmul – Stația numerelor
.. La această bază sunt primite și de acolo se trimit mesajele criptate. Când o echipă înarmată până în dinți de atacatori îi asediază pe Emerson și pe Katharine, cei doi se pomenesc într-o luptă pe viață și pe moarte cu un inamic necunoscut. După ce este descoperit locul secret în care este situat și multe vieți sunt în joc, cei doi trebuie să oprească atacul înainte de a fi prea târziu.

Stația numerelor – The Numbers Station (2013) subtitrat

Server 1
Server 2