Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Aug 21st, 2017

Film – Steaguri pline de glorie – Flags of our Fathers (2006)

Steaguri pline de glorie

poster film Flags of Our Fathers Produs in 2006, filmul Flags of Our Fathers, este o ecranizare dupa cartea cu acelasi nume scrisa de William Broyles, Jr. si Paul Haggis., despre Batalia de la Iwo Jima (Battle of Iwo Jima) si cei sase soldati americani care au fost implicati in ridicarea steagului victoriei deasupra insulei.
Filmul a fost facut pentru a prezenta punctul de vedere american cu privire la Batalia de la Iwo Jima si a fost urmat de filmul “Scrisori de la Iwo Jima” (Letters from Iwo Jima), ambele filme regizate de Clint Eastwood. Flags of Our Fathers a fost produs de Eastwood si Steven Spielberg.

Caseta film Steaguri pline de glorie
Titlul original: Flags of Our Fathers
Regia: Clint Eastwood
Scenariul: James Bradley, Ron Powers (romanul), William Broyles-Jr., Paul Haggis
Distributia: Ryan Phillippe, George Grizzard, Jesse Bradford, Adam Beach, John Benjamin Hickey, John Slattery, Barry Pepper, Jamie Bell, Paul Walker, Robert Patrick, Neal McDonough, Harve Presnell, Melanie Lynskey, Tom McCarthy, Chris Bauer, Judith Ivey, Myra Turley, Joseph Michael Cross, Benjamin Walker, Alessandro Mastrobuono, Scott Eastwood, David Patrick Kelly.
Actori in rolurile principale: Ryan Phillippe, Adam Beach, Jesse Bradford
Durata: 127 minute
An: 2006
Gen: Drama/Istoric/Razboi

Filmul – Steaguri pline de glorie
“Steaguri pline de glorie” este un omagiu adus de Clint Eastwood celor sase soldati care au participat in 1945 la Batalia de la Iwo Jima (al doilea razboi mondial) si au inaltat in semn de victorie drapelul american pe muntele Suribachi.
Actiunea urmareste mai multe planuri temporale si este in principal axata asupra temei propagandei americane despre eroism.
Cei trei eroi, supravietuitori ai Bataliei de la Iwo Jima, sunt nevoiti sa se lase maniplulati si sa participe la propaganda mediatica pentru strangerea de fonduri necesare bugetului de razboi american saracit…

Steaguri pline de glorie – Flags of our Fathers (2006) subtitrat

Server 1 Server 2