Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Sep 2nd, 2018

Film – Stelele filmului nu mor în Liverpool – Film Stars Don’t Die in Liverpool (2017)

Stelele filmului nu mor în Liverpool

poster Film Stars Don't Die in Liverpool (2017)Film Stars Don’t Die in Liverpool, dramă biografică, coproducție Marea Britane / SUA, regia Paul McGuigan.
În rolurile principale: Annette Bening, Jamie Bell, Kenneth Cranham.
Bazându-se pe memoriile lui Peter Turner, Film Stars Don’t Die in Liverpool urmărește relația pasională dintre Turner și actrița excentrică Gloria Graham, în 1978, Liverpool. Ceea ce începe ca o aventură vibrantă între o legendară “femme fatale” și iubitul ei mai tânăr, se dezvoltă rapid într-o relație mai profundă, Turner fiind singura persoană la care ea își permite să se întoarcă pentru confort și forță. Gloria este o femeie în vârstă de cincizeci de ani, dar vitalitatea și excentricitatea ei, îl lasă pe Peter, care este mult mai tânăr, încântat de această nouă forță neobișnuită din viața sa..

Caseta film Film Stars Don’t Die in Liverpool
Titlul original: Film Stars Don’t Die in Liverpool
Titlul alternativ: Las estrellas de cine nunca mueren / Кинозвёзды не умирают в Ливерпуле
Regia: Paul McGuigan
Scenariul: Matt Greenhalgh
Distributia: Annette Bening (Gloria Grahame), Jamie Bell (Peter Turner), Vanessa Redgrave (Jeanne McDougall), Julie Walters (Bella Turner), Kenneth Cranham (Joe Turner), Stephen Graham (Joe Turner Jr.), Frances Barber (Joy), Leanne Best (Eileen), Suzanne Bertish (Fifi Oscard), Ben Cura
Durata: 106 minute
An: 2017
Gen: Biografic/Drama/Romantic

Filmul – Stelele filmului nu mor în Liverpool
..Pe 29 septembrie 1981, actorul britanic Peter Turner primește un apel care îi va schimba viața. Fosta lui iubită, câștigătoarea premiului Oscar, Gloria Grahame, s-a prăbușit într-un hotel din Lancaster. În timp ce refuză să fie ajutată de medici, el nu are de ales decât să facă o călătorie pentru a o duce în casa familiei sale haotice și excentrice din Liverpool. Dar, pasiunea și pofta lor pentru viață sunt în cele din urmă testate până la limită de evenimente imprevizibile, dincolo de controlul lor.

Film Stars Don’t Die in Liverpool (2017) subtitrat

About the Author