Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Aug 14th, 2021

Film – Străinul înalt – The Tall Stranger (1957)

Share This
Tags

poster The Tall Stranger (1957)The Tall Stranger aka Walk Tall, western, film american, regia Thomas Carr.
În rolurile principale: Joel McCrea, Virginia Mayo, Barry Kelley.

Un soldat al Uniunii se întoarce la casa sa din vest la sfârșitul războiului civil și se găsește prins în mijlocul unui război pentru pământ între lacomul său frate vitreg și un convoi de coloniști confederați..

Caseta film The Tall Stranger
Titlul original: The Tall Stranger
Titlul alternativ: Violence dans la vallée / I pionieri del West / Valle prohibido
Regia: Thomas Carr
Scenariul: Christopher Knopf
Distributia: Joel McCrea (Ned Bannon), Virginia Mayo (Ellen), Barry Kelley (Hardy Bishop), Michael Pate (Charley), Michael Ansara (Zarata), Leo Gordon (Stark), Whit Bissell (Adam Judson), Ray Teal (Cap), James Dobson (Dud), Phil Phillips (Will), George N. Neise (Mort Harper), Robert Foulk (Pagones), Adam Kennedy (Red), Jennifer Lea (Mary)..
Durata: 83 minute
An: 1957
Gen: Western

Filmul – Strainul inalt
Ned Bannon, veteran unionist, surprinde nişte hoţi de vite, este împuşcat şi lăsat să moară. Este găsit la timp de un convoy care se îndrepta spre California şi va fi îngrijit de văduva Ellen. Pe măsură ce se vindecă îşi dă seama că cei care conduc convoiul nu sunt tocmai oameni de încredere, aceştia îi îndrumă pe colonişti spre o vale care de fapt era proprietatea fratelui său vitreg un om ostil cu care avea o neînţelegere mai veche. Ned încearcă să discute cu fratele său ştiind că acesta nu va permite coloniştilor să treacă pe pământul său şi totodată încearcă să-i prevină şi pe colonişti în efortul de a evita o confruntare dorită de conducătorii convoiului în spatele cărora se afla o bandă care vroia să pună mâna pe fermă.

The Tall Stranger (1957)