Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Jun 23rd, 2021

Film – Strainul misterios – The Mysterious Stranger (1982)

poster The Mysterious Stranger (1982)The Mysterious Stranger, mister, film Germania / Austria / SUA, regia Peter H. Hunt.
În rolurile principale: Chris Makepeace, Bernhard Wicki, Herbert Fux.

Caseta film The Mysterious Stranger
Titlul original: The Mysterious Stranger
Regia: Peter H. Hunt
Scenariul: Mark Twain, Julian Mitchell
Distributia: Chris Makepeace (August Feldner), Bernhard Wicki (Heinrich Stein), Herbert Fux (Hans Katzenyammer), Christoph Waltz (Ernst Wasserman), Bernd Stephan (Doangivadam), Vanessa Knox-Mawer (Marget), Harry Hornisch (Adam Binks), Erwin Steinhauer (Gustav Fisher)..
Durata: 90 minute
An: 1982
Gen: Fantezie/Mister

Filmul – Strainul misterios
In Evul Mediu, la tipografia aflata intr-un vechi castel din Austria si-a facut aparitia un strain misterios care cauta o slujba. Dupa ce s-a apucat de lucru, ceilalti tipografi au inceput sa fie invidiosi pe el deoarece muncea mult mai repede si mai bine decat ei, care aveau experienta. Atunci cand l-au intrebat cine este si cum il cheama, strainul le-a raspuns ca se numeste Nr.44 Seria 864962. Dintre toti cei care lucrau acolo, doar cu unul
singur a reusit sa se imprieteneasca, cu un ucenic care era de aceeasi varsta ca el, dar si chiar acela era uimit cat de diferit era el de acele locuri si de acele vremuri.
In acest timp, la castel au inceput sa se produca tot felul de lucruri necurate, iar locuitorii banuiau ca cel care era capul rautatilor era vraciul lor, care si in trecut ii speriase practicand vrajitoria si magia neagra, dar de data aceasta intrecuse masura.

The Mysterious Stranger (1982)