Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jul 24th, 2023

Film – Străzi sălbatice – Savage Streets (1984)

Străzi sălbatice

poster Savage Streets (1984)Savage Streets, acțiune, film american, regia Danny Steinmann.
In rolurile principale: Linda Blair, Linnea Quigley, Robert Dryer.

Caseta film Savage Streets (1984)
Titlul original: Savage Streets
Regia: Danny Steinmann
Scenariul: Danny Steinmann, Norman Yonemoto
Distributia: Linda Blair (Brenda), Linnea Quigley (Heather), Robert Dryer (Jake), John Vernon (Underwood), Sal Landi (Fargo), Johnny Venocur (Vince), Scott Mayer (Red), Debra Blee (Rachel), Lisa Freeman (Francine), Marcia Karr (Stevie), Luisa Leschin (Maria), Ina Romeo (Stella), Suzee Slater (Fadden’s Girlfriend), Rebecca Perle (Cindy Clark)
Durata: 93 minute
An: 1984
Gen: Actiune/Crima/Drama/Thriller

poster 2 Savage Streets (1984)Filmul – Străzi sălbatice
După ce aproape că au fost alergați pe stradă de o bandă cunoscută sub numele de Scars, Brenda (Linda Blair) și sora ei mai mică surdomută Heather (Linnea Quigley) și prietenii lor aruncă la gunoi mașina liderului bandei, Jake. Jake își impune răzbunarea făcându-și cohortele să o violeze în grup pe Heather.
O luptă între Brenda și prietenii ei și cei de la Scars într-un club de noapte local duce la uciderea de către Scars a prietenei lui Brenda – care urma să se căsătorească în curând – Francine, care o aruncă de pe un viaduct. Când Brenda află cine este responsabil pentru violul lui Heather și că Francine este moartă și că Scars sunt responsabili, Brenda se înarmează și își propune să le răzbune..

Savage Streets (1984)