Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Oct 10th, 2019

Film – Stuber: Detectiv de nevoie – Stuber (2019)

Stuber: Detectiv de nevoie

poster Stuber (2019)Stuber, actiune comedie, film american, regia Michael Dowse.
În rolurile principale: Dave Bautista, Kumail Nanjiani, Mira Sorvino.
Stu (Kumail Nanjiani) este un milenial vorbăreț, blând și căruia nu îi place să își asume riscuri. El lucrează într-un magazin de articole sportive, în timp ce are un job part-time ca șofer Uber pentru a putea strânge suficienți bani încât să deschidă o sală de spinning, pentru a o putea cuceri pe fata visurilor sale. Un plan care desigur că nu va funcționa. El va face orice este necesar pentru a-și păstra ratingul de cinci stele..

Caseta film Stuber
Titlul original: Stuber
Regia: Michael Dowse
Scenariul: Tripper Clancy
Distributia: Kumail Nanjiani (Stu Prasad, an Uber driver), Dave Bautista (Victor “Vic” Manning), Iko Uwais (Oka Tedjo, a ruthless drug trafficker and cop killer), Natalie Morales (Nicole Manning), Betty Gilpin (Becca), Jimmy Tatro (Richie Sandusky), Mira Sorvino (Captain Angie McHenry), Karen Gillan (Sara Morris), Steve Howey (Felix), Amin Joseph (Leon), Scott Lawrence (Dr. Branch), Rene Moran (Amo Cortez), Julia Vasi (Sloane), Melody Peng (Brooke), Victoria Anastasi (Melanie), Malachi Malik (Tariq), Patricia French (Grandma Doris), Jay D. Kacho (Detective Kramer)
Durata: 93 minute
An: 2019
Gen: Actiune/Comedie/Crima

Filmul – Stuber: Detectiv de nevoie
..Vic Manning (Dave Bautista) este un detectiv alfa, de școală veche, divorțat, căsătorit cu slujba pe care o are și care își neglijează îndatoririle părintești pe care le are față de fiica sa, Nicole. Anii în care și-a folosit corpul masiv pentru a duce la capăt misiuni s-au dus demult, însă el face orice pentru a-și testa limitele. Alergic atât la conversații, cât și la tehnologie, Vic are un temperament puternic și îi place la nebunie să tragă cu pistolul. Un combo pe care toată lumea îl iubește atunci când vine vorba de un polițist!

Stuber: Detectiv de nevoie – Stuber (2019)