Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Feb 18th, 2018

Film – Subdotații trec bacul – Les Sous Doues Passent Le Bac (1980)

Share This
Tags

Subdotații trec bacul

poster Les Sous Doues Passent Le Bac (1980)Les Sous-doués passent le bac, comedie, film francez apărut în anul 1980, regia Claude Zidi.
În rolurile principale: Claude Zidi, Didier Kaminka.

Caseta film Les sous-doués
Titlul original: Les sous-doués
Titlul alternativ: The Under-Gifted / Los cateados / Los incorregibles / I sottodotati / Придурки на экзаменах
Regia: Claude Zidi
Scenariul: Claude Zidi
Distributia: Michel Galabru (Le commissaire), Maria Pacôme (Lucie Jumaucourt), Hubert Deschamps (Léon Jumaucourt), Daniel Auteuil (Baptiste „Bebel“ Lavalle), Philippe Taccini (Julien Senquin), Catherine Erhardy (Jeanne Hamilton), Tonie Marshall (Catherine Jumaucourt), Françoise Michaud (Caroline)
Durata: 92 minute
An: 1980
Gen: Comedie

Filmul – Subdotații trec bacul
Suntem in anii optzeci in Franta, iar elevii dintr-un curs particular (Louis XIV) doresc sa isi treaca bacalaureatul fara sa se oboseasca prea tare. Le place sa se amuze, fac farse, imaginatia e debordanta si tinta glumelor o reprezinta de multe ori profesorii, caricaturizati, penibili, anchilozati in obiceiurile lor. Se pare ca tinerii chiar vor sa repete la nesfarsit acest examen si sa ramana oarecum la aceeasi varsta, ca sa se amuze si sa isi faca de cap. Gluma se ingroasa, o bomba care explodeaza si amenintarea cu inchisoarea, in toata aceasta debandada, ii obliga pe hazosi sa accepte si sa isi treaca examenul.

Subdotații trec bacul – Les Sous Doues Passent Le Bac (1980) subtitrat

About the Author