Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Sep 25th, 2022

Film – Suflete în ceață – Le Quai des brumes (1938)

Suflete în ceață

poster Le Quai des brumes (1938)Le Quai des brumes, dramă romantică, film francez, regia Marcel Carné.
In rolurile principale: Jean Gabin, Michel Simon, Michèle Morgan.

Caseta film Le Quai des brumes (1938)
Titlul original: Le Quai des brumes
Regia: Marcel Carné
Scenariul: Jacques Prévert, Pierre Mac Orlan
Distributia: Jean Gabin (Jean), Michel Simon (Zabel), Michèle Morgan (Nelly), Pierre Brasseur (Lucien), Édouard Delmont (Panama), Raymond Aimos (Quart Vittel), Robert Le Vigan (Le peintre), René Génin (Le docteur), Marcel Pérès (Le chauffeur), Léo Malet (Le soldat), Jenny Burnay (L’amie de Lucien), Roger Legris (Le garçon d’hôtel), Martial Rèbe (Le client)
Durata: 91 minute
An: 1938
Gen: Crima/Drama/Romantic/Thriller

Filmul – Suflete în ceata
Într-o noapte de ceață, Jean (Jean Gabin), un dezertor din armată, ajunge în orașul-port Le Havre. Sperând să o ia de la capăt, Jean se trezește într-un bar singuratic la marginea îndepărtată a orașului. Totuși, în timp ce primește o masă bună și haine civile, Jean o întâlnește pe Nelly (Michèle Morgan), o tânără de 17 ani care a fugit de nașul ei, Zabel, cu care locuiește. Jean și Nelly petrec un timp împreună în următoarele zile, dar sunt adesea întrerupți de Zabel, care este și el îndrăgostit de ea, și de Lucien, un gangster care îl caută pe fostul iubit al lui Nelly, Maurice, care a dispărut recent.
Pe Jean îl deranjează intruziunile lui Lucien și îl umilește de două ori pălmuindu-l..

Click aici pentru toate filmele Drama

Le Quai des brumes (1938)