Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Sep 1st, 2023

Film – Suflul sălbatic – Blowing Wild (1953)

Suflul sălbatic

poster Blowing Wild (1953)Blowing Wild, western, film american, regia Hugo Fregonese.
In rolurile principale: Gary Cooper, Barbara Stanwyck, Ruth Roman, Anthony Quinn.

Caseta film Blowing Wild (1953)
Titlul original: Blowing Wild
Regia: Hugo Fregonese
Scenariul: Philip Yordan
Distributia: Gary Cooper (Jeff Dawson), Barbara Stanwyck (Marina Conway), Ruth Roman (Sal Donnelly), Anthony Quinn (Ward “Paco” Conway), Ward Bond (Dutch Peterson), Ian MacDonald (Jackson), Richard Karlan (Henderson), Juan García (El Gavilan)
Durata: 89 minute
An: 1953
Gen: Actiune/Aventura/Drama/Western

Filmul – Suflul salbatic
După ce banditul El Gavilan și oamenii săi și-au aruncat în aer platforma petrolieră, căutătorii de petrol Jeff Dawson și „Dutch” Peterson se întorc în oraș în căutarea unui loc de muncă. Sal Donnelly, o americancă, încearcă să-și folosească farmecele pentru a-l determina pe Jeff să-i cumpere un bilet pentru a ajunge acasă. Jeff oferă drept plată contractul de închiriere a petrolului, dar cel care ia biletul îi arată o serie de contracte de leasing pe care le are deja.

Jeff acceptă o slujbă foarte periculoasă livrând nitroglicerină instabilă a doua zi pentru 800 de dolari, în ciuda protestelor lui Dutch. În acea noapte, Dutch încearcă să atace un bărbat pentru suficienți bani pentru a cumpăra o masă. Bărbatul se dovedește a fi „Paco” Conway, un vechi prieten și fost partener al lui Jeff și Dutch, care s-a îmbogățit..

Blowing Wild (1953)