Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Jun 4th, 2017

Film – Sunt aici să te ajut – Harry un ami qui vous veut du bien (2000)

Sunt aici să te ajut

poster Harry un ami qui vous veut du bien (2000)Harry un ami qui vous veut du bien, dramă mister, film francez apărut în anul 2000, regia Dominik Moll; O nominalizare Cannes, un premiu şi 2 nominalizări Academia Europeana de Film.
În rolurile principale: Laurent Lucas, Sergi López, Mathilde Seigner.

Caseta film Harry un ami qui vous veut du bien
Titlul original: Harry un ami qui vous veut du bien
Titlul alternativ: Harry, He’s Here to Help, With a Friend Like Harry…, Harry, un amigo que os quiere, Harry, un amico vero
Regia: Dominik Moll
Scenariul: Dominik Moll, Gilles Marchand
Distributia: Laurent Lucas (Michel), Sergi López (Harry), Mathilde Seigner (Claire), Sophie Guillemin (Prune), Liliane Rovère (Mother), Dominique Rozan (Father), Michel Fau (Eric), Victoire de Koster (Jeanne), Laurie Caminata (Sarah), Lorena Caminata (Iris)
Durata: 117 minute
An: 2000
Gen: Comedie/Drama/Mister/Thriller

Filmul – Sunt aici să te ajut
Michel este un tânăr profesor care împreună cu soția și cele trei fiice se îndreaptă spre casa de la țară pentru a-și petrece acolo vacanța de vară. Când se opresc la o benzinărie, ei se întâlnesc cu Harry, o cunoștință din liceu de-a lui Michel. Spre surprinderea lui Michael, fostul coleg poate să recite o poezie pe care el o scrisese pentru revista școlii cu mulți ani în urmă. Astfel, profesorul îi invită pe Harry și pe iubita acestuia, Prune, la casa de vacanță a familiei. În schimb, Harry se oferă să îl ajute cu orice are Michael nevoie, dezvăluind că a moștenit o avere. (Cinemagia)

Harry un ami qui vous veut du bien (2000) subtitrat

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.