Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Aug 10th, 2018

Film – Sunt burlac, dar mă tratez – Prete-moi ta main (2006) Alain Chabat, Charlotte Gainsbourg

Sunt burlac, dar ma tratez / Mireasă de împrumut

poster Prete-moi ta main (2006)Prête-moi ta main, comedie romantică, film francez, regia Eric Lartigau.
În rolurile principale: Alain Chabat, Charlotte Gainsbourg, Bernadette Lafont.
Luis este un burlac dezinvolt care duce o viata linistita si lipsita de griji, motiv pentru care nu are nici cea mai mica intentie de a se casatori. Din nefericire pentru el, familia lui nu este de aceeasi parere. Mama sa, o femeie foarte incapatanata, si surorile lui s-au saturat sa-i spele rufele sau sa-i pregateasca masa si decid ca a sosit clipa sa-l insoare..

Caseta film Prete-moi ta main
Titlul original: Prête-moi ta main
Titlul alternativ: Mi novia Emma / L’amour est un bouquet de violettes / Rent a Wife / I Do / Prestami la tua mano / Se renta esposa / Как жениться и остаться холостым
Regia: Eric Lartigau
Scenariul: Alain Chabat, Philippe Mechelen
Distributia: Alain Chabat (Luis Costa), Charlotte Gainsbourg (Emma), Bernadette Lafont (Geneviève Costa), Wladimir Yordanoff (Francis Bertoff), Grégoire Oestermann (Pierre-Yves), Véronique Barrault (Catherine), Marie-Armelle Deguy (Axelle), Katia Lewkowicz (Carole), Louise Monot (Maxine)..
Durata: 90 minute
An: 2006
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – Sunt burlac, dar ma tratez / Mireasă de împrumut
..Pentru a-si indeplini scopul, mama si surorile ii planifica lui Luis o serie de intalniri cu toate femeile singure pe care le cunosc, ba mai mult, pe lista se adauga si cele pe care nu le cunosc, gasite prin intermediul Internetului. Coplesit de atatea intalniri, Luis gaseste o solutie neasteptat de convenabila, atat pentru el, cat si pentru familia sa, de a scapa de acest calvar.

Sunt burlac, dar mă tratez – Prete-moi ta main (2006) subtitrat