Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Oct 4th, 2018

Film – Supa de varză – La Soupe aux choux (1981) Louis de Funes, Jean Carmet

Supa de varză

poster La Soupe aux choux (1981)La Soupe aux choux, comedie SF, film francez, regia Jean Girault.
În rolurile principale: Louis de Funès, Jean Carmet, Jacques Villeret, Marco Perrin.
Claude Ratinier (Louis de Funès), poreclit Le Glaude, este un țăran bătrân care locuiește la țară împreună cu vechiul său prieten Francis Chérasse (Jean Carmet), cunoscut ca Le Bombé. Cei doi trăiesc într-un stil rural în comparație cu restul lumii care s-a modernizat. Claude și Francis stau mai tot timpul beți și mănâncă supă de varză. ..

Caseta film La Soupe aux choux
Titlul original: La Soupe aux choux
Regia: Jean Girault
Scenariul: Jean Halain
Distributia: Louis de Funès (Claude Ratinier / Le Glaude), Jean Carmet (Francis Chérasse / Le Bombé), Jacques Villeret (l’Oxien / La Denrée), Claude Gensac (Amelie Poulangeard), Henri Génès (le brigadier chef), Marco Perrin (le maire), Christine Dejoux (Francine), Gaëlle Legrand (Catherine Lemouette), Catherine Ohotnikoff, Philippe Ruggieri (Robert), Philippe Brizard (Le facteur), Max Montavon (Le frère Poulangeard)..
Durata: 98 minute
An: 1981
Gen: Comedie/SF

Filmul – Supa de varza
..Într-o noapte beau ca de obicei și se întrec care face un pârț mai zgomotos. După aceea, fiind prea obosiți, se duc la culcare. Între timp o navă extraterestră coboară în curte. Din ea coboară un extraterestru (Jacques Villeret) care îl trezește pe Claude pentru a comunica cu el cu un sunet ca de sirenă. Le Bombé este adormit în timp ce fugea spre extraterestru. Claude află că vizitatorul său vine de pe planeta Oxo și că locuitorii acestei mici planete trăiesc 200 de ani fără ca să îmbătrânească. Îi dă un pahar de vin, dar extraterestrul refuză. Glaude îl trimite pe extraterestru acasă cu o canistră plină de supă de varză. A doua zi Le Bombé îi spune lui Claude de vizita extraterestră, dar acesta îi spune că a avut vedenii de la băutură, la fel i se spune și la secția de poliție.

Supa de varză – La Soupe aux choux (1981) subtitrat