Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Sep 26th, 2022

Film – Super-Expresul 109 – The Bullet Train (1975)

Super-Expresul 109

poster The Bullet Train (1975)Shinkansen Daibakuha (新幹線大爆破), acțiune thriller, film japonez, regia Junya Satō.
In rolurile principale: Ken Takakura, Sonny Chiba, Ken Utsui

Caseta film Shinkansen Daibakuha
Titlul original: 新幹線大爆破
Regia: Junya Satō
Scenariul: Ari Katō, Ryūnosuke Ono, Junya Satō
Distributia: Ken Takakura (Tetsuo Okita), Shinichi Chiba (Aoki), Ken Utsui (Kuramochi), Fumio Watanabe (Miyashita), Kei Yamamoto (Masaru Koga), Eiji Gō (Shinji Fujio), Akira Oda (Hiroshi Ōshiro), Yasuhiro Aoki (Officer Senda), Raita Ryū (Kikuchi), Masayo Utsunomiya (Yasuko Tomita), Yumiko Fujita (Akiyama), Miyako Tasaka (Kazuko Hirao), Etsuko Shihomi (telephone operator), Tetsurō Tamba (Sunaga)..
Durata: 152 minute
An: 1975
Gen: Actiune/Crima/Drama/Thriller

Filmul – Super-Expresul 109
Tetsuo Okita este un fost om de afaceri care și-a pierdut compania din cauza falimentului și s-a separat de soție și fiul său cu un an mai devreme. Disperat să își facă un rost și să o ia de la capăt, el colaborează cu activistul Masaru Koga și cu fostul său angajat Hiroshi Ōshiro într-un complot elaborat de a stoarce bani de la guvern.
Hikari 109 este un tren de mare viteză din seria 0 care transportă 1.500 de pasageri de la Tokyo la Hakata. La scurt timp după plecarea trenului, șeful de securitate feroviară Miyashita este notificat de Okita că o bombă a fost plasată la bord și va exploda dacă trenul încetinește sub 80 km/h. Ca dovadă a eficienței bombei, Okita îi spune lui Miyashita că o bombă similară a fost plasată pe trenul de marfă 5790 care duce de la Yūbari la Oiwake..

Click aici pentru toate filmele Thriller

The Bullet Train (1975)