Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Feb 26th, 2021

Film – Surpriza de Shanghai – Shanghai Surprise (1986)

poster Shanghai Surprise (1986)Shanghai Surprise, aventură comedie, film Marea Britanie / SUA, regia Jim Goddard.
În rolurile principale: Sean Penn, Madonna, Paul Freeman.
Filmul Shanghai Surprise (1986) este o adaptare cinematografică după romanul Faraday’s Flowers, scris de Tony Kenrick.

Datorita haosului dezlantuit in urma ocuparii orasului chinez Shanghai de catre trupele japoneze in anul 1937, a disparut un important transport de opium, printre cei interesati ca sa il gaseasca fiind un misionar, o tanara voluntara care il ajuta sa stranga donatii si un negustor american de cravate..

Caseta film Shanghai Surprise
Titlul original: Shanghai Surprise
Titlul alternativ: Las aventuras de Madonna en Shanghai / Aventuras en Shanghai / Шанхайский сюрприз
Regia: Jim Goddard
Scenariul: John Kohn, Robert Bentley
Distributia: Sean Penn (Glendon Wasey), Madonna (Gloria Tatlock), Paul Freeman (Walter Faraday), Richard Griffiths (Willie Tuttle), Philip Sayer (Justin Kronk), Clyde Kusatsu (Joe Go), George Harrison (Night Club Singer), Victor Wong (Ho Chong), Lim Kay Tong (Mei Gan)
Durata: 97 minute
An: 1986
Gen: Aventura/Comedie/Drama/Romantic

Filmul – Surpriza de Shanghai
.. Cautarile neincetate ii vor duce pe ultimii doi dintre ei in cele mai rau famate locuri ale orasului, pe aleile inguste ticsite de oameni si de ricse, in portul aglomerat cu barci, jonci si vapoare, in locurile frecventate de catre consumatorii de opium, pe vasul de lux al unei curtezane imperiale, in beciul Politiei, in imensele depozite de marfuri din docuri, in aproape toate carciumile si localurile din zona, dar cu toate eforturile celor doi tineri transportul de opium inca ramane ascuns.
Au gasit in schimb ”surpriza de Shanghai”, o cingatoare pe care traficantii de opium o purtau la brau, facuta astfel incat sa se auto-distruga si sa-l mutileze pe acela care incerca sa o desfaca.

Shanghai Surprise (1986)