Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Mar 21st, 2019

Film – Surpriză: vine Polly! – Along Came Polly (2004) Ben Stiller, Jennifer Aniston

poster Along Came Polly (2004)Along Came Polly, comedie romantică, film american, regia John Hamburg.
În rolurile principale: Ben Stiller, Jennifer Aniston, Debra Messing.

Reuben Feffer (Ben Stiller) are o viata frumoasa, o slujba buna si telul lui principal este sa nu-si asume nici un risc, desi este expert in asigurari contra riscurilor la o firma foarte importanta de asigurari. In tot ceea ce face alege calea cea mai sigura si lipsita de pericol si poate fi considerat un tip foarte calculat.
Polly Prince (Jennifer Aniston) isi traieste viata ca pe un joc de noroc, bucurandu-se de orice ocazie, alegand caile cele mai riscante care ii asigura totodata si distractia. Deviza ei este „Nici o problema! Urmatorul, urmatoarea!”..

Caseta film Along Came Polly
Titlul original: Along Came Polly
Regia: John Hamburg
Scenariul: John Hamburg
Distributia: Ben Stiller (Reuben Feffer), Jennifer Aniston (Polly Prince), Debra Messing (Lisa Kramer), Philip Seymour Hoffman (Sandford “Sandy” Lyle), Alec Baldwin (Stanley “Stan” Indursky), Hank Azaria (Claude), Missi Pyle (Roxanne), Bryan Brown (Leland Van Lew), Jsu Garcia (Javier), Michele Lee (Vivian Feffer), Bob Dishy (Irving Feffer), Masi Oka (Wonsuk), Judah Friedlander (Dustin)..
Durata: 90 minute
An: 2004
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – Surpriză: vine Polly!
..O intalnire cu Polly ar putea sa-l readuca la viata – ea e atragatoare, amuzanta, isteata si de altfel ei s-au mai cunoscut in urma cu sapte ani cand au fost amandoi delegati la un eveniment. La urma urmei cat se poate schimba un om in sapte ani?
Polly are cateva obiceiuri: mananca mancare foarte picanta, danseaza salsa pana la epuizare si face colectie de amintiri de la fostii prieteni, desigur amintiri ciudate cum este micul animal rozator aproape orb pe care l-a adus tocmai din Italia.

Surpriză: vine Polly! – Along Came Polly (2004) subtitrat

Server 1
Server 2