Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Jun 17th, 2017

Film – Susana – Susana (1951)

Share This
Tags

Susana

poster Susana (1951)Susana, dramă, film mexican apărut în 1951, regia Luis Buñuel.
În rolurile principale: Rosita Quintana, Fernando Soler, Víctor Manuel Mendoza.

Caseta film Susana
Titlul original: Susana
Regia: Luis Buñuel
Scenariul: Luis Buñuel, Jaime Salvador, Rodolfo Usigli
Distributia: Fernando Soler (Don Guadalupe), Rosita Quintana (Susana), Víctor Manuel Mendoza (Jesús), María Gentil Arcos (Felisa), Luis López Somoza (Alberto), Matilde Palou (Doña Carmen)..
Durata: 82 minute
An: 1951
Gen: Drama

Filmul – Susana
În Mexic, în timpul unei nopți furtunoase, o voluptuoasă tânără numită Susana (Roşita Quintana), scapă din casa de corecție pentru fete, unde a stat peste cincisprezece ani și se duce la locuința lui Don Guadalupe, care locuiește împreună cu soția sa, Doña Carmen, fiul ei Alberto și cu lucrătorii agricoli. Susana este întâmpinată cu căldură de Doña Carmen, un catolic devotat și de caritate. Felisa, o fată bătrână, este mai suspiciosă și neîncrezătoare versiunii pe o care o povestește fata. Prezența tentantă a Susanei alterează echilibrul intern al locului. Tensiunile cresc odată cu poftă și puțin câte puțin, ea provoacă tulburări și discordii între membrii gospodăriei, până când se luptă practic unul cu celălalt. (Cinemagia)

Susana (1951) subtitrat