Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Aug 8th, 2016

Film – Tabăra de vară – Meatballs (1979)

Share This
Tags

Tabăra de vară

poster Meatballs (1979)Meatballs, comedie, film canadian aparut in 1979, regia Ivan Reitman.
In rolurile principale: Bill Murray, Chris Makepeace, Kate Lynch.

Caseta film Meatballs
Titlul original: Meatballs
Regia: Ivan Reitman
Scenariul: Len Blum, Dan Goldberg, Janis Allen, Harold Ramis
Distributia: Bill Murray (Tripper Harrison), Chris Makepeace (Rudy Gerner), Kate Lynch (Roxanne), Harvey Atkin (Morty “Mickey” Melnick), Russ Banham (Bobby Crockett), Sarah Torgov (Candace), Jack Blum (“Spaz”), Keith Knight (Larry “Fink” Finkelstein), Matt Craven (“Hardware” Renzetti), Margot Pinvidic (Jackie), Todd Hoffman (“Wheels”), Jim McLarty (“Horse”), Kristine DeBell (A.L.), Cindy Girling (Wendy), Elmars Sebrins (Spaz’s father)..
Durata: 99 minute
An: 1979
Gen: Comedie

Filmul – Tabara de vara
North Star, o tabara de vara de nota zece pentru cei care nu sunt atat de bogati! Aici se afla peste sase sute de tineri care au sosit pentru a se distra si a scapa de ochii vigilenti ai mamei si ai tatalui. Tripper este seful acestei tabere de vara, care, la inceput, nu pare a fi diferita de oricare alta. Dar… Cea mai salbatica dintre tabere, incepe in liniste, cu o alergare usoara si se impiedica intr-o poveste in care amorul face jocurile, iar Tripper este unul dintre protagonisti. (Cinemagia)

Filmul Tabăra de vară – Meatballs (1979) subtitrat