Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Apr 11th, 2023

Film – Talentatul domn Ripley – The Talented Mr. Ripley (1999) Matt Damon

Talentatul domn Ripley

poster The Talented Mr. Ripley (1999)The Talented Mr. Ripley, thriller psihologic, film american, regia Anthony Minghella; 5 nominalizări Oscar, 5 nominalizări Globul de Aur, o nominalizare Berlin.
În rolurile principale: Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Jude Law.
Suntem in anii 50. Tom Ripley este un baiat sarac ce imprumuta o jacheta cu emblema universitatii Princeton, pentru a cânta la o petrecere selecta. El pretinde ca il cunoaste pe unul dintre bogatii studenti la Princeton, pe nume Dicki Greenleaf, un rebel ce traieste in Italia si refuza sa se intoarca acasa..

Caseta film The Talented Mr. Ripley
Titlul original: The Talented Mr. Ripley
Regia: Anthony Minghella
Scenariul: Anthony Minghella
Distributia: Matt Damon (Tom Ripley), Gwyneth Paltrow (Marge Sherwood), Jude Law (Dickie Greenleaf), Cate Blanchett (Meredith Logue), Philip Seymour Hoffman (Freddie Miles), Jack Davenport (Peter Smith-Kingsley), James Rebhorn (Herbert Greenleaf), Sergio Rubini (Inspector Roverini), Philip Baker Hall (Alvin MacCarron), Celia Weston (Aunt Joan), Rosario Fiorello (Fausto)..
Durata: 139 minute
An: 1999
Gen: Crima/Drama/Thriller

Filmul – Talentatul domn Ripley
..Tatal lui este dispus sa ii ofere lui Tom 1,000 de dolari pentru a-i aduce fiul acasa. Iar Tom este mai mult decât dispus sa o faca.
In Italia, Tom se imprieteneste cu Dickie si cu logodnica acestuia, devenind parte a grupului lor de distractie. Dar totul se complica atunci când Tom devine dezirabil si se vede nevoit sa se intoarca la viata sa de dinainte.

Talentatul domn Ripley – The Talented Mr. Ripley (1999)