Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Jan 24th, 2014

Film – Tanara si frumoasa – Jeune & jolie – Young & Beautiful (2013)

poster Film - Tanara si frumoasa - Jeune & jolie - Young & Beautiful (2013) Jeune & Jolie, film francez independent, filma aparut in 2013, regia François Ozon.
In rolurile principale: Marine Vacth, Géraldine Pailhas, Frédéric Pierrot.

Caseta film Jeune & jolie
Titlul original: Jeune & jolie
Titlul alternativ: Young & Beautiful
Regia: François Ozon
Scenariul: François Ozon
Distributia: Marine Vacth (Isabelle), Charlotte Rampling (Alice), Frédéric Pierrot (Patrick), Géraldine Pailhas (Sylvie), Nathalie Richard (Véro), Akéla Sari (Mouna), Lucas Prisor (Felix), Fantin Ravat (Victor)
Durata: 93 minute
An: 2013
Gen: Drama

Filmul – Tanara si frumoasa
Isabelle se afla in vacanta de vara cu familia ei in sudul Frantei si se hotaraste sa scape de virginitate cu ajutorul lui Felix. Experienta nou dobandita nu-i spine nimic.
In timpul toamnei cauta noi aventuri si experiente sexuale lucrand ca prostituata sub numele Lea. Il cunoaste pe George, un barbat in varsta, dar si pe alti clienti. La una din intalniri George face un atac de inima si moare, Isabelle pleaca si renunta la prostitutie. Politia ii da de urma..
(virginitate, prostitutie, sex, sex de placere, scene de sex, adolescenta prostituata, sex in camera de hotel, referire la Rimbaud)

Tanara si frumoasa – Jeune & jolie – Young & Beautiful (2013) subtitrat