Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Dec 29th, 2021

Film – Țara lui Charlie – Charlie’s Country (2013)

Țara lui Charlie

poster Charlie's Country (2013)Charlie’s Country, aventură dramă, film australian, regia Rolf de Heer.
În rolurile principale: David Gulpilil, Luke Ford.

Nemulțumit de intervenția legilor albilor, Charlie pleacă să trăiască în vechiul mod și declanșează o reacție în lanț de dificultăți iluminatoare..

Caseta film Charlie’s Country
Titlul original: Charlie’s Country
Regia: Rolf de Heer
Scenariul: Rolf de Heer, David Gulpilil
Distributia: David Gulpilil (Charlie), Peter Djigirr (Black Pete), Luke Ford (Policeman Luke), Lizzie Durrurrnga (Bank Teller), Bobby Bunungurr (Bobby), Frances Djulibing (Supermarket Woman), Michael Dawa (Micky), Paul Blackwell (Errol), Peter Minygululu (Old Lulu), John Brumpton (Policeman Brum)..
Durata: 108 minute
An: 2013
Gen: Aventura/Drama

Filmul – Tara lui Charlie
..Charlie, un aborigen care locuiește în Arnhem Land, în Teritoriul de Nord al Australiei, pictează scoarțe de copaci și pescuiește pești barramundi, simțindu-se tot timpul dezrădăcinat într-o Australie care nu mai este a lui. El deplânge pierderea culturii sale în Australia modernă. După ce sulița îi este confiscată de poliție, care consideră că este o armă, el decide să-și părăsească comunitatea aborigenă urbană și să se întoarcă în tufiș, „Țara sa mamă”.

Click aici pentru toate filmele de Aventura la magazinweb.net

Charlie’s Country (2013)