Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Apr 12th, 2023

Film – Tărâmul făgăduinței – Promised Land (2012) Matt Damon, Frances McDormand

Share This
Tags

Tărâmul făgăduinței

poster Promised Land (2012)Promised Land, dramă, film american, regia Gus Van Sant.
În rolurile principale: Matt Damon, Frances McDormand, John Krasinski.
Steve Butler (Matt Damon) este un reprezentant al unei companii de exploatare a gazului. O serie de evenimente îi vor schimba viața după ce ajunge într-un orășel unde angajatorii săi vor să pună mâna pe resursele naturale locale.

Gus Van Sant regizează filmul după un scenariu original scris de John Krasinski & Matt Damon, după o poveste de Dave Eggers.

Steve e trimis la McKinley, un orășel de provincie, împreună cu colega sa Sue Thomason (laureata cu Oscar Frances McDormand). În ultimii ani orașul a fost lovit puternic de recesiunea economică, așa că cei doi sunt convinși că localnicii vor accepta imediat propunerea lor de a le ceda drepturile asupra bogățiilor de sub pământurile lor, privindu-i ca pe niște salvatori..

Caseta film Promised Land
Titlul original: Promised Land
Regia: Gus Van Sant
Scenariul: John Krasinski, Matt Damon
Distributia: Matt Damon (Steve Butler), John Krasinski (Dustin Noble), Frances McDormand (Sue Thomason), Rosemarie DeWitt (Alice), Scoot McNairy (Jeff Dennon), Tim Guinee (Drew Scott), Titus Welliver (Rob), Terry Kinney (David Churchill), Hal Holbrook (Frank Yates), Sara Lindsey (Claire Allen), Lucas Black (Paul Geary)
Durata: 106 minute
An: 2012
Gen: Drama

Filmul – Taramul fagaduintei
..Însă ceea ce părea o misiune de rutină potrivită pentru o vizită extrem de scurtă se complică pe plan profesional din cauza apelului lui Frank Yates (Hal Holbrook, laureat cu Oscar), un respectat profesor din oraș, care își cheamă concetățenii la o mai atentă considerare a ofertei celor doi corporatiști, dar și pe plan personal, după ce Steve face cunoștință cu Alice (Rosemarie DeWitt). Când în peisaj își face apariția și Dustin Noble (John Krasinski), un ecologist versat, lucrurile se încing și miza crește periculos, atât cea personală, cât și cea profesională.

Tărâmul făgăduinței – Promised Land (2012)