Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, May 19th, 2019

Film – Tarantula cu burta neagră – La tarantola dal ventre nero (1971)

poster La tarantola dal ventre nero (1971)La tarantola dal ventre nero (Black Belly of the Tarantula), horror mister, film italian, regia Paolo Cavara.
În rolurile principale: Giancarlo Giannini, Claudine Auger, Barbara Bouchet.
Atunci când nimfomana Maria Zani este ucisă, fostul soț și brokerul de asigurări Paolo Zani devine prim-suspectul inspectorului Tellini. Apoi, vânzătoarea Mirta Ricci este ucisa cu același mod de operare: ambele victime au fost paralizate cu un ac de acupunctură cu otrava introdusă în gât, iar burțile lor au fost deschise cu un cuțit, victimele fiind încă în viață, în același fel în care sunt tarantulele ucise de viespea neagră..

Caseta film La tarantola dal ventre nero
Titlul original: La tarantola dal ventre nero
Regia: Paolo Cavara
Scenariul: Marcello Danon, Lucile Laks
Distributia: Giancarlo Giannini (Inspector Tellini), Claudine Auger (Laura), Barbara Bouchet (Maria Zani), Rossella Falk (Franca Valentino), Silvano Tranquilli (Paolo Zani), Annabella Incontrera (Mirta Ricci), Ezio Marano (Masseur), Barbara Bach (Jenny), Stefania Sandrelli (Anna Tellini), Giancarlo Prete (Mario), Eugene Walter (Ginetto, the waiter), Nino Vingelli (Inspector Di Giacomo), Carla Mancini
Durata: 98 minute
An: 1971
Gen: Horror/Mister/Thriller

Filmul – Tarantula cu burta neagra
Poliția constată că este și traficanta de droguri, iar Paolo îl întâlnește pe inspectorul Tellini care ii spună că este nevinovat. Mai mult, el angajează un detectiv privat, pe Catapulta care află că ultimul om care s-a întâlnit cu Maria a fost fotograful Mario.
Paolo il urmărește pe Mario, dar ambii mor și inspectorul Tellini găsește un plic adresat lui Franca Valentino de Mario.
Inspectorul Tellini descoperă că era un șantajist, iar între timp Franca devine a treia victimă a ucigașului în serie.
Când maseuza Jenny este găsită moartă în punga de plastic, inspectorul Tellini merge la salonul de masaj pentru a se întâlni cu managerul Laura și crede că un angajat poate fi criminalul in serie.

Tarantula cu burta neagră – La tarantola dal ventre nero (1971)
subtitrat

Server 1
Server 2