Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Mar 6th, 2019

Film – Tarzan și amazoanele – Tarzan and the Amazons (1945) Johnny Weissmuller, Brenda Joyce

poster Tarzan and the Amazons (1945)Tarzan and the Amazons aka Edgar Rice Burroughs’ Tarzan and the Amazons, aventură, film american, regia Kurt Neumann.
În rolurile principale: Johnny Weissmuller, Brenda Joyce, Johnny Sheffield.
Tarzan impreuna cu Baiatu’ (Boy) si Cheetah merg cu pluta pe rau pentru a ajunge la locul de intalnire cu Jane, care urma sa se intoarca din Anglia. Tarzan salveaza o tanara amazoana care era atacata de un leu. Deoarece aceasta are o glezna ranita. Tarzan o va duce el inapoi in Palmyra- orasul amazoanelor, Tarzan fiind singurul strain care putea intra in oras nestingherit. Jane se intoarce in Africa impreuna cu un grup de arheologi care sunt foarte interesati de blazonul de pe bratara de aur oferita de Cheetah lui Jane (bratara pierduta de amazoana)..

Caseta film Tarzan and the Amazons
Titlul original: Tarzan and the Amazons
Regia: Kurt Neumann
Scenariul: John Jacoby, Marjorie L. Pfaelzer
Distributia: Johnny Weissmuller (Tarzan), Brenda Joyce (Jane), Johnny Sheffield (Boy), Henry Stephenson (Sir Guy Henderson, well-meaning explorer), Maria Ouspenskaya (Amazon Queen), Barton MacLane (Ballister, villainous member of Henderson’s party), Don Douglas (Anders), Steven Geray (Brenner), J. M. Kerrigan (Splivens), Shirley O’Hara (Athena)
Durata: 76 minute
An: 1945
Gen: Actiune/Aventura

Filmul – Tarzan si amazoanele
..Boy este fascinat de povestile despre civilizatie si de instrumentele pe care grupul de arheologi il au (printre altele, un microscop si un telescop) si se hotaraste sa-i ajute pe acestia sa ajunga in Palmyra, fara sa stie ce pericole-i pot pandi acolo si nici cum poate schimba lacomia oamenii.

Tarzan și amazoanele – Tarzan and the Amazons (1945) subtitrat

Server 1