Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Apr 1st, 2019

Film – Tarzan și Sirenele – Tarzan And The Mermaids (1948) Johnny Weissmuller, Brenda Joyce

poster Tarzan And The Mermaids (1948)Tarzan And The Mermaids aka Edgar Rice Burroughs’ Tarzan and the Mermaids, aventură, film american, regia Robert Florey.
În rolurile principale: Johnny Weissmuller, Brenda Joyce, George Zucco.
Pe langa Nyaga curge raul Nigu, pe cursul caruia se formeaza numeroase insulite, una dintre ele fiind Aquitania. Un european ajuns acolo, ajutat si de marele preot, pretinde de ceva vreme ca este zeul Balu si locuieste pe o insula interzisa oamenilor de rand care-i aduc drept ofrande zeului lor perle.
Logodnicul Marei este alungat din sat, iar aceasta este obligata sa se casatoreasca cu zeul. In ultimul moment ea reuseste sa se arunce in rau si este gasita de Tarzan. Acesta locuieste doar cu Jane si Cheetah, Boy fiind plecat la scoala in Anglia. Drept multumire ca a fost salvata si ingrijita Mara ii daruieste lui Jane o perla, care va fi trimisa comisarului din Nyaga..

Caseta film Tarzan And The Mermaids
Titlul original: Tarzan And The Mermaids
Regia: Robert Florey
Scenariul: Edgar Rice Burroughs, Carroll Young
Distributia: Johnny Weissmuller (Tarzan), Brenda Joyce (Jane), George Zucco (Palanth, the High Priest), Andrea Palma (Luana, Mara’s Mother), Fernando Wagner (Varga, Pearl Trader), Edward Ashley (Commissioner), John Laurenz (Benji), Gustavo Rojo (Tiko, Mara’s Fiancé), Matthew Boulton (British Inspector-General), Linda Christian (Mara)
Durata: 68 minute
An: 1948
Gen: Actiune/Aventura

Filmul – Tarzan și Sirenele
..Mara este rapita din casa lui Tarzan de catre oamenii marelui preot. In timp ce Tarzan este pe urmele lor, Jane il cunoaste pe fostul logodnic al Marei, Tiko si impreuna cu acesta se va indrepta si ea spre Aquitania, acolo unde va aparea si un trimis al comisarului si Benji, “postasul” regiunii.

Tarzan și Sirenele – Tarzan And The Mermaids (1948) subtitrat

Server 1