Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Feb 25th, 2019

Film – Tatăl meu e un erou – My Father the Hero (1994) Gerard Depardieu, Katherine Heigl

poster My Father the Hero (1994)My Father the Hero, comedie, coproducție Franța / SUA, regia Steve Miner.
În rolurile principale: Gérard Depardieu, Katherine Heigl, Dalton James.
Ca sa rascumpere anii in care nu si-a mai vazut fiica, Andre (Gerard Depardieu) se gandeste sa ii ofere o vacanta de vis in Caraibe. Un barbat obisnuit cu responsabilitatile de tata ar fi mai vigilent cand si-ar duce fiica adolescenta la mare-la soare in Caraibe, unde poate fi locul perfect sa se indragosteasca. Dar la Andre nu e cazul si inevitabilul se intampla: fata face totul sa intre in atentia lui Ben, un baiat cu cativa ani mai mare decat ea..

Caseta film My Father the Hero
Titlul original: My Father the Hero
Regia: Steve Miner
Scenariul: Francis Veber, Charlie Peters
Distributia: Gérard Depardieu (André Arnel, Nicole’s father), Katherine Heigl (Nicole Arnel, André’s daughter), Dalton James (Ben), Lauren Hutton (Megan Arnel), Faith Prince (Diana), Stephen Tobolowsky (Mike), Ann Hearn (Stella), Robyn Peterson (Doris), Frank Renzulli (Fred), Manny Jacobs (Raymond), Jeffrey Chea (Pablo), Stephen Burrows (Hakim), Michael Robinson (Tom)..
Durata: 90 minute
An: 1994
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – Tatal meu e un erou
..Si ca sa fie mai interesanta ii spune ca tatal ei e in inchisoare, mama ei e prostituata, iar Andre e binefacatorul care a salvat-o de pe strada… Bineinteles ca povestea se imprastie ca focul si in scurta vreme toata lumea ajunge la concluzia ca Andre e un pervers care merita starpit. Iar Ben asta si incearca sa faca: il provoaca si il impinge in tot felul de situatii din care abia scapa intreg. Desigur, Andre habar n-are de unde i se trag toate aventurile si face chiar cateva greseli care pun si mai mult gaz pe foc.

Tatăl meu e un erou – My Father the Hero (1994) subtitrat