Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Aug 15th, 2018

Film – Taxi 5 – Taxi 5 (2018) Franck Gastambide

Taxi 5

poster Taxi 5 (2018)Taxi 5, comedie, film francez, regia Franck Gastambide.
În rolurile principale: Franck Gastambide, Malik Bentalha, Sabrina Ouazani.
Sylvain Marot este un superpolițist din Paris, și un șofer de excepție. Transferat împotriva voinței sale în departamentul de poliție din Marsilia, este imediat solicitat de către fostul inspector-șef Gibert, acum primar al orașului, dar în care alegătorii nu mai aveau încredere, să pună capăt jafurilor comise de “banda de italieni” care teroriza bijutierii din Marsilia..

Caseta film Taxi 5
Titlul original: Taxi 5
Regia: Franck Gastambide
Scenariul: Franck Gastambide, Stéphane Kazandjian, Ahmed Hamidi
Distributia: Franck Gastambide (Sylvain Marot), Malik Bentalha (Eddy Maklouf), Bernard Farcy (Gibert), Salvatore Esposito (Toni Dog), Edouard Montoute (Alain Trésor), Sabrina Ouazani (Samia), Sand Van Roy (Sandy), Anouar Toubali (Michel Petrucciani), Monsieur Poulpe (Ménard)..
Durata: 102 minute
An: 2018
Gen: Actiune/Aventura/Comedie

Filmul – Taxi 5
..Pentru că jefuitorii nu erau niciodată prinși, căci fugeau de la locul faptei cât ai clipi, cu ajutorul unui Ferrari fabulos, Sylvain pare omul potrivit pentru această misiune. I se alocă și un partener, pe Eddy Maklouf, care e nepotul faimosului șofer de taxi Daniel Morales. Nenorocirea face, însă, ca Eddy să fie cel mai prost șofer de Uber din Marsilia, dar singurul care poate conduce legendarul taxi alb moștenit de la unchiul lui.

Taxi 5 – Taxi 5 (2018) subtitrat