Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Jun 13th, 2018

Film – Taxi – Taxi (2004) Queen Latifah, Jimmy Fallon

Taxi

poster Taxi (2004)Taxi, acțiune comedie, film american, regia Tim Story.
În rolurile principale: Queen Latifah, Jimmy Fallon, Gisele Bündchen.

Belle Williams (interpretata de Queen Latifah) este un as al vitezei. Conducand in tromba pe strazile New York-ului, ea si-a castigat reputatia de cel mai rapid sofer de taxi din oras. Acesta este, insa, doar o mica parte din adevaratul sau vis: sa conduca o masina de curse si sa castige un raliu. Belle se afla deja aproape de a-si atinge tinta, cand este deturnata din calea sa de politistul Andy Washburn (interpretat de Jimmy Fallon), ale carui calitati de a lucra sub acoperire sunt la fel de inexistente ca si abilitatea de a manui volanul..

Caseta film Taxi
Titlul original: Taxi
Regia: Tim Story
Scenariul: Thomas Lennon, Robert Ben Garant, Jim Kouf
Distributia: Queen Latifah (Isabelle “Belle” Precious Williams), Jimmy Fallon (Det. Andrew “Andy” Washburn), Gisele Bündchen (Vanessa), Henry Simmons (Jesse), Jennifer Esposito (Lt. Marta Robbins), Ana Cristina de Oliveira (Redhead – Second Robber), Ingrid Vandebosch (Third Robber), Magali Amadei (Fourth Robber), Ann-Margret (Washburn’s Mom), Christian Kane (Agent Mullins), Boris McGiver (Franklin), Adrian Martinez (Brazilian Man), Joe Lisi (Mr. Anthony Scalia), GQ (Stopwatch Messenger), Bryna Weiss (Mrs. Scalia), John Krasinski (Messenger), Jeff Gordon (himself – cameo appearance)
Durata: 97 minute
An: 2004
Gen: Actiune/Comedie/Crima

Filmul – Taxi
..Washburn se afla pe urmele unei bande braziliene de spargatori de banci, conduse de frumoasa si calculata Vanessa (interpretata de Gisele Bundchen). Deoarece permisul tocmai ii fusese ridicat din cauza modului sau catastrofal de a conduce, Washburn apeleaza la Belle si o convinge sa-l ajute in urmarirea bandei conduse de Vanessa. Belle este dispusa si capabila sa atinga orice viteza si sa incalce orice fel de regula. Cei doi incep o cursa de-a soarecele si pisica cu spargatorii de banci – pe care au sanse s-o castige daca reusesc sa se abtina de la a se strange de gat reciproc.

Taxi – Taxi (2004) subtitrat