Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Apr 12th, 2019

Film – Temnița roșie – Red Corner (1997) Richard Gere, Bai Ling

poster Red Corner (1997)Red Corner, thriller, mister, film american, regia Jon Avnet.
În rolurile principale: Richard Gere, Bai Ling, Bradley Whitford.
Jack Moore (Richard Gere) este un stralucit avocat venit in China pentru a negocia cu guvernul comunist in legatura cu o afacere foarte importanta legata de un satelit de comunicatii. Dupa doar o noapte petrecuta acolo, Jack se trezeste intr-o situatie aparent fara iesire, in care cu greu isi poate folosi talentele de negociator pentru care a fost trimis acolo..

Caseta film Red Corner
Titlul original: Red Corner
Regia: Jon Avnet
Scenariul: Robert King
Distributia: Richard Gere (Jack Moore), Bai Ling (Shen Yuelin), Bradley Whitford (Bob Ghery), Byron Mann (Lin Dan),
Peter Donat (David McAndrews), Robert Stanton (Ed Pratt), Tsai Chin (președintele completului de judecată Xu), James Hong (Lin Shou), Tzi Ma (Li Cheng), Ulrich Matschoss (Gerhardt Hoffman), Richard Venture (ambasadorul Reed), Jessey Meng (Hong Ling), Roger Yuan (Huan Minglu), Chi Yu Li (generalul Hong), Henry O (procurorul general Yang), Kent Faulcon (pușcaș marin), Jia Yao Li (directorul Liu), Yukun Lu (colegul directorului Liu), Robert Lin (interpretul directorului Liu)..
Durata: 122 minute
An: 1997
Gen: Crima/Drama/Thriller

Filmul – Temnița roșie
..Arestat de chinezi pentru o crima cu care nu are nici o legatura, Moore se vede lipsit de sprijinul colegilor sai americani. Aflat in ghearele unui sistem judiciar nemilos, in care judecata rareori dureaza mai mult de 4 ore si se face intr-o limba pe care el nu o cunoaste, Jack nu se poate baza decat pe avocata sa, numita din oficiu, Shen Yuelin (Bai Ling – la primul ei rol intr-un film american). Inainte de toate, trebuie insa sa o convinga chiar pe aceasta de nevinovatia lui. Lucrand impreuna, cei doi reusesc sa treaca peste diferentele de mentalitate, aducand la lumina zilei intrigi ce duc pana la cei mai importanti oameni din guvernul chinez.

Temnița roșie – Red Corner (1997) subtitrat

Server 1
Server 2