Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Oct 19th, 2019

Film – Tentația Ca$hului – Cash – Ca$h (2008) Jean Dujardin, Jean Reno

poster Ca$h (2008)Ca$h, comedie crimă, film francez, regia Eric Besnard.
În rolurile principale: Jean Dujardin, Jean Reno, Valeria Golino.
Sarm, eleganta, indrazneala. Le are pe toate, chiar si simtul familiei. Iar atunci cand fratele sau este asasinat de catre un ratat pierdut, el decide sa se razbune in felul lui. Fara arme, fara violenta, dar cu stil.
Cu toate acestea, nu e tocmai timpul potrivit pentru a da o lovitura. Cash este pe cale de a fi prezentat viitorului sau socru, iar echipa lui este luata in vizor de catre politie..

Caseta film Ca$h
Titlul original: Ca$h
Regia: Eric Besnard
Scenariul: Eric Besnard
Distributia: Jean Dujardin (Cash), Jean Reno (Maxime / Dubreuil), Valeria Golino (Lieutenant Julia Molina), Alice Taglioni (Garance), François Berléand (François), Caroline Proust (Léa), Samir Guesmi (Fred), Cyril Couton (Mickey), Eriq Ebouaney (Letallec), Ciarán Hinds (Barnes)..
Durata: 100 minute
An: 2008
Gen: Comedie/Crima/Thriller

Filmul – Tentatia Ca$hului
..Prin urmare, va trebui sa faca pe ginerele model si sa puna la cale o escrocherie de mare amploare, dejucand in acelasi timp planurile de supraveghere ale politiei. Numai ca un escroc, oricat de talentat ar fi el, isi gaseste intotdeauna nasul.
Intr-o astfel de aventura, toata lumea minte, joaca la cacealma si se da drept altcineva. Complicii se adeveresc uneori a fi tradatori si tradatorii, complici. Aliantele nu dureaza decat un timp si, pentru a castiga, trebuie sa fii dispus sa risti sa pierzi totul.

Tentația Ca$hului – Cash – Ca$h (2008)

Server 1
Server 2 Server 3