Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, May 23rd, 2023

Film – Teoria zborului – The Theory of Flight (1998)

Teoria zborului

poster TThe Theory of Flight (1998)The Theory of Flight, comedie dramă, film Marea Britanie, regia Paul Greengrass.
In rolurile principale: Helena Bonham Carter, Kenneth Branagh, Gemma Jones.

Actorul Ray Stevenson, cunoscut din „Rome” și „Vikings, a murit astazi 23 Mai 2023, la doar 58 de ani.
Rolul care a atras atenția Hollywood-ului a fost cel din „The Theory of Flight”, o comedie britanică din 1998 în care Stevenson interpretează rolul unui gigolo însărcinat să ajute o femeie să își piardă virginitatea.

Caseta film The Theory of Flight (1998)
Titlul original: The Theory of Flight
Regia: Paul Greengrass
Scenariul: Richard Hawkins
Distributia: Helena Bonham Carter (Jane Hatchard), Kenneth Branagh (Richard), Gemma Jones (Anne), Holly Aird (Julie), Ray Stevenson (Gigolo)
Durata: 101 minute
An: 1998
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – Teoria zborului
Richard, un artist nereușit care construiește mașini zburătoare primitive, încearcă să zboare de pe acoperișul unei clădiri de birouri din Londra purtând aripi făcute de el, dar nu reușește, aterizează în forță și este scăpat doar de o echipă de salvare. Ca urmare a acțiunilor sale, Richard este condamnat la muncă în folosul comunității, să o îngrijeacă pe Jane, o femeie neplăcută care are scleroză laterală amiotrofică și a fugit de îngrijitorii ei anteriori.

De-a lungul timpului, Richard și Jane devin prieteni și, în cele din urmă, Jane îi cere lui Richard să o ajute să găsească pe cineva cu care să-și piardă virginitatea, explicându-i că nu vrea să moară virgină. Fără tragere de inimă, Richard o ajută să-și caute un partener potrivit, în timp ce își petrece timpul liber construind încă o altă mașină de zbor experimentală..

The Theory of Flight (1998)