Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Aug 16th, 2019

Film – Teritoriu virgin – Virgin Territory (2007)

poster Virgin Territory (2007)Virgin Territory, comedie romantică, film Italia / Marea Britanie / Franța / Luxemburg, regia David Leland.
În rolurile principale: Hayden Christensen, Mischa Barton, Ryan Cartwright.
În secolul al XIV-lea, Florența era un oraș luxos înfloritor: un oraș al artei și culturii unde oamenii de toate vârstele sărbătoresc viața la maxim. Dar în 1346 viața s-a schimbat, orașul fiind distrus de o epidemie de nemiloasa ciumă numită și “Moartea Neagră”. Din acest motiv, câțiva tineri se refugiază într-o mănăstire în afara orașului. Printre ei se află Pampinea Anastagi (Mischa Barton) și Lorenzo (Hayden Christensen)..

Caseta film Virgin Territory
Titlul original: Virgin Territory
Regia: David Leland
Scenariul: David Leland
Distributia: Hayden Christensen (Lorenzo de Lamberti), Mischa Barton (Pampinea Anastargi), Tim Roth (Gerbino Della Ratta), Ryan Cartwright (Ghino), Rosalind Halstead (Filomena), Kate Groombridge (Melissa), Christopher Egan (Dioneo), Nigel Planer (Uncle Bruno), Matthew Rhys (Count Dzerzhinsky), Rupert Friend (Alessandro Felice), Silvia Colloca (Sister Lisabetta), Anna Galiena (The Abbess), Elisabetta Canalis (Nun), Craig Parkinson (Tindaro)
Durata: 97 minute
An: 2007
Gen: Aventura/Comedie/Istoric

Filmul – Teritoriu virgin
..Pampinea este unica fiică a unei familii foarte bogate și respectate, dar care acum a rămas singură pe lume. Ea pleacă la țară cu un grup de prieteni, dar ajunge să se retragă la mănăstire, unde îl întâlnește pe Lorenzo, grădinarul mănăstirii. Acesta a ajuns la mănăstire fugind de Gerbindo de la Ratta (Tim Roth), un om periculos care nu ezită să ucidă pentru a-și atinge scopul și care îl are pe Lorenzo ca următoarea sa țintă. În urma unui sărut pe care Lorenzo îl primește în timp ce are ochii acoperiți, acesta se îndrăgostește neștiind cine a fost cea care i-a oferit acel sărut ce i-a topit inima… și care l-a cucerit iremediabil.

Teritoriu virgin – Virgin Territory (2007)

Server 1
Server 2 Server 3