Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Feb 2nd, 2020

Film – Terminator: Destin întunecat – Terminator: Dark Fate (2019) Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger

poster Terminator Dark Fate (2019)Terminator: Dark Fate, SF acțiune, film american, regia Tim Miller.
În rolurile principale: Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger, Mackenzie Davis.
Terminator: Dark Fate îi reunește pentru prima data, după 28 de ani, pe câștigătorul premiului Oscar James Cameron și actorii principali ai francizei, Linda Hamilton și Arnold Schwarzenegger, într-o nouă aventură plină de acțiune.

Au trecut mai mult de două decenii de când Sarah Connor a împiedicat ca Ziua Judecății să aibă loc, a schimbat viitorul și a rescris soarta rasei umane. Dani Ramos (Natalia Reyes) trăiește o viață simplă în Mexico City, împreună cu fratele ei (Diego Boneta) și cu tatăl lor, când un nou Terminator extrem de avansat și mortal – un Rev-9 (Gabriel Luna) – călătorește în timp pentru a o vâna și a o ucide..

Caseta film Terminator: Dark Fate
Titlul original: Terminator: Dark Fate
Regia: Tim Miller
Scenariul: David Goyer, Justin Rhodes, Billy Ray
Distributia: Linda Hamilton (Sarah Connor), Arnold Schwarzenegger (T-800 / Carl), Mackenzie Davis (Grace), Natalia Reyes (Dani Ramos), Gabriel Luna (Gabriel / REV-9), Diego Boneta (Diego Ramos), Ferran Fernández (Flacco), Tristán Ulloa (Felipe Gandal)..
Durata: 128 minute
An: 2019
Gen: Actiune/Aventura/SF

Filmul – Terminator: Destin întunecat
..Supraviețuirea lui Dani depinde de unirea forțelor ei cu doi războinici: Grace (Mackenzie Davis), un super-soldat îmbunătățit din viitor și Sarah Connor (Linda Hamilton). În timp ce Rev-9 distruge fără milă totul și pe toată lumea în calea lui, cei trei sunt conduși la un T-800 (Arnold Schwarzenegger) din trecutul lui Sarah, care poate fi ultima lor speranță.

Terminator: Destin întunecat – Terminator: Dark Fate (2019)

Server 1
Server 2