Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Mar 31st, 2023

Film – The Expendables 3: Eroi de sacrificiu – The Expendables 3 (2014)

The Expendables 3: Eroi de sacrificiu

poster The Expendables 3 (2014)The Expendables 3, acțiune thriller, film american, regia Patrick Hughes.
În rolurile principale: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li.
Eroi de sacrificiu 3 îi aduce pe Barney (Stallone), Christmas (Statham) și restul echipei față în față cu Stonebanks (Gibson), cel care cu ani în urma a înfiintat alături de Barney gruparea Eroi de sacrificiu. Stonebank a devenit treptat un mercenar lipsit de scrupule și implicit un personaj pe care Barney a fost forțat să-l ucidă…sau cel puțin așa a crezut.

Chiar dacă nu e prima dată când păcălește moartea, Stonebanks și-a făcut o prioritate acum din distrugerea grupării Eroi de sacrificiu, însă Barney pare să nu fie de acord cu el, pentru că are cu totul alte planuri..

Caseta film The Expendables 3
Titlul original: The Expendables 3
Regia: Patrick Hughes
Scenariul: Sylvester Stallone, Creighton Rothenberger, Katrin Benedikt
Distributia: Sylvester Stallone (Barney Ross), Jason Statham (Lee Christmas), Harrison Ford (Drummer), Arnold Schwarzenegger (Trench), Mel Gibson (Stonebanks), Wesley Snipes (Doc), Dolph Lundgren (Gunner), Randy Couture (Toll Road), Antonio Banderas (Galgo)..
Durata: 126 minute
An: 2014
Gen: Actiune/Aventura/Thriller

Filmul – The Expendables 3: Eroi de sacrificiu
..Strategia lui Barney este de a aduce în ring sânge proaspăt pentru nimicirea adversarului și implică în luptă membrii din noua eră Expendables, recrutând luptători mai tineri, mai rapizi și experți în gadgeturi.
Acum noua misiune se transformă într-o bătălie epică între clasicul old-school versus expertiza tehnologică, în cea mai personală rafuială din Eroi de sacrificiu de până acum.

The Expendables 3: Eroi de sacrificiu – The Expendables 3 (2014)