Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Oct 21st, 2017

Film – The Grey: La limita supraviețuirii – The Grey (2011)

The Grey: La limita supraviețuirii

poster The Grey (2011)The Grey, thriller, coproducție anglo-americană, film apărut în anul 2011, regia Joe Carnahan.
În rolurile principale: Liam Neeson, Frank Grillo, Dallas Roberts.

Caseta film The Grey
Titlul original: The Grey
Regia: Joe Carnahan
Scenariul: Joe Carnahan, Ian MacKenzie Jeffers
Distributia: Liam Neeson (John Ottway), Frank Grillo (John Diaz), Dermot Mulroney (Jerome Talget), Dallas Roberts (Pete Hendrick), Joe Anderson (Todd Flannery), Nonso Anozie (Jackson Burke), James Badge Dale (Luke Lewenden), Ben Hernandez Bray (Hernandez), Anne Openshaw (Ana Ottway)
Durata: 117 minute
An: 2011
Gen: Actiune/Aventura/Drama/Thriller

Filmul – The Grey: La limita supraviețuirii
Întorcându-se spre casă, un grup de muncitori de la o rafinărie din Alaska, se prăbușesc cu avionul cu care traversau tundra și doar opt din ei supraviețuiesc. O haită de lupi fioroși, asemănători cu cei preistorici, în dimensiune și ferocitate, îi urmăresc pe supraviețuitorii accidentului aviatic. Printre ei, John Ottway (Liam Neeson), cel care la rafinărie ține animalele sălbatice departe pentru a-i proteja pe muncitori în timpul schimburilor, devine liderul celor opt care se luptă cu răni grave și vremea necruțătoare, având la dispoziție doar câteva zile pentru a scăpa din iadul înghețat și de haita feroce.

The Grey: La limita supraviețuirii – The Grey (2011) subtitrat
Server 1

Server 2