Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, May 8th, 2022

Film – The Gunman. Pe viață și pe moarte – The Gunman (2015) Sean Penn

The Gunman. Pe viață și pe moarte

poster The Gunman (2015)The Gunman, acțiune thriller, film SUA / Marea Britanie / Spania / Franța, regia Pierre Morel.
In rolurile principale: Sean Penn, Idris Elba, Ray Winstone.

Americanul Jim Terrier (Sean Penn), este un fost soldat al Forțelor Speciale care a devenit un mercenar de operațiuni negre. El face parte dintr-o echipă desfășurată de o corporație în Republica Democrată Congo în 2006, sub acoperirea asigurării securității proiectelor locale. Se îndrăgostește de Annie (Jasmine Trinca), o colegă expatriată care lucrează ca medic ONG într-un spital local. În această perioadă, deși războiul civil a făcut ravagii în țară, marile companii miniere multinaționale continuă să profite de pe urma industriei miniere a țării..

Caseta film The Gunman (2015)
Titlul original: The Gunman
Regia: Pierre Morel
Scenariul: Don Macpherson, Pete Travis, Sean Penn
Distributia: Sean Penn (Jim Terrier), Javier Bardem (Felix Marti), Idris Elba (Jackie Barnes), Mark Rylance (Terrance Cox), Jasmine Trinca (Annie), Ray Winstone (Stanley), Peter Franzén (Reiniger), Billy Billingham (Reed), Daniel Adegboyega (Bryson), Ade Oyefeso (Eugene)..
Durata: 115 minute
An: 2015
Gen: Acțiune/Crima/Thriller

Filmul – The Gunman. Pe viata si pe moarte
.. După ce ministrul mineritului își anunță planurile de a declara nedrepte contractele cu companiile miniere și de a renegocia termenii, companiile miniere angajează echipa lui Terrier pentru a-l asasina pe ministru pentru a le asigura accesul la bogatele resurse minerale. Terrier aplică lovitura fatală cu o pușcă cu lunetă și fuge din Africa, lăsând-o pe Annie în urmă. După aceea, Terrier se retrage din cariera sa de mercenar.
Opt ani mai târziu, se întoarce în RDC ca lucrător de caritate pentru a construi fântâni. Într-o zi, Terrier este atacat cu brutalitate de o echipă locală, dar reușește să-i omoare pe toți. În timp ce cercetează trupurile atacatorilor, acesta găsește semne că atacul nu a fost întâmplător și că el a fost ținta..

Click aici pentru toate filmele de Actiune

The Gunman (2015)