Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Feb 25th, 2018

Film – Thelma si Louise – Thelma & Louise (1991) [HD]

poster Film - Thelma si Louise - Thelma & Louise (1991) Thelma & Louise, film american de aventura aparut in 1991, regia Ridley Scott.
In rolurile principale: Susan Sarandon, Geena Davis, Harvey Keitel.

Premiile filmului Thelma and Louise (1991)
Premii Oscar 1992: Cel mai bun scenariu original – Callie Khouri.

Caseta film Thelma & Louise
Titlul original: Thelma & Louise
Regia: Ridley Scott
Scenariul: Callie Khouri
Distributia: Susan Sarandon (Louise Elizabeth Sawyer), Geena Davis (Thelma Yvonne Dickinson), Harvey Keitel (Detectiv Hal Slocumb), Michael Madsen (Jimmy Lennox), Christopher McDonald (Darryl Dickinson), Stephen Tobolowsky (Max), Brad Pitt (J.D.), Timothy Carhart (Harlan Puckett), Jason Beghe, Marco St. John
Durata: 130 minute
An: 1991
Gen: Aventura/Crima/Drama

Filmul – Thelma si Louise
Louise este o chelnerita intr-un restaurant fast-food. Ea are probleme cu prietenul ei Jimmy, care este muzician si e mai tot timpul pe drumuri. Thelma este maritata cu Darryl, caruia ii place sa aiba o sotie linistita, care sa stea in bucatarie in timp ce el se uita la un meci de fotbal la televizor. Intr-o zi se decid amandoua sa evadeze din viata lor normala, luand masina si pornind la drum. Dar calatoria lor de placere devine foarte serioasa cand Louise omoara un barbat care vroia sa o violeze pe Thelma. Se decid astfel sa fuga in Mexic in timp ce politia le cauta peste tot.

Thelma și Louise – Thelma & Louise (1991) subtitrat

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.