Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Sep 15th, 2019

Film – Thor: Întunericul – Thor: The Dark World (2013) Chris Hemsworth, Natalie Portman

poster Thor The Dark World (2013)Thor: The Dark World, acțiune aventură, film american, regia Alan Taylor.
În rolurile principale: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston.
Thor trebuie să salveze Pământul și Cele Nouă Regate de un inamic redutabil, gata să-și subordoneze întreg universul. După evenimentele din Thor și The Avengers, zeul luptă pentru a reinstaura ordinea în cosmos, însă o străveche rasă în frunte cu răzbunătorul Malekith se întoarce pentru a trimite Universul înapoi în întuneric..

Caseta film Thor: The Dark World
Titlul original: Thor: The Dark World
Regia: Alan Taylor
Scenariul: Christopher Yost, Stephen McFeely, Christopher Markus
Distributia: Chris Hemsworth (Thor), Natalie Portman (Jane Foster), Tom Hiddleston (Loki), Anthony Hopkins (Odin), Christopher Eccleston (Malekith), Jaimie Alexander (Sif), Zachary Levi (Fandral), Ray Stevenson (Volstagg), Tadanobu Asano (Hogun), Idris Elba (Heimdall)..
Durata: 112 minute
An: 2013
Gen: Actiune/Aventura/Fantezie

Filmul – Thor: Întunericul
..Confruntat cu un dușman pe care nici măcar Odin și Asgardul nu-l pot opri, Thor se aruncă într-una dintre cele mai periculoase și mai personale aventuri de până acum, care-l va readuce lângă Jane Foster și care îl va forța să sacrifice totul pentru a salva omenirea.

Thor: Întunericul – Thor: The Dark World (2013)

Server 1
Server 2 Server 3