Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Dec 5th, 2019

Film – Țiganca – Gypsy Woman (2001)

Share This
Tags

poster Gypsy Woman (2001)Gypsy Woman, romantic, film Marea Britanie, regia Sheree Folkson.
În rolurile principale: Jack Davenport, Jack Warren, Neve McIntosh.
Leon Hawthorne (Jack Davenport) si Natalie (Neve McIntosh) fac parte din lumi cu totul diferite. El este avocat la o mare firma de constructii, iar ea este o tiganca al carei barbat murise intr-un accident de munca pe un santier al firmei. Se cunosc cand Leon vine la locul accidentului si ii ofera bani ca sa evite procesul, dar Natalie pe cat este de frumoasa pe atat este de imprevizibila..

Caseta film Gypsy Woman
Titlul original: Gypsy Woman
Regia: Sheree Folkson
Scenariul: Steven Knight
Distributia: Jack Davenport (Leon), Jack Warren (Gypsy Boy), Neve McIntosh (Natalie), Julian Wadham (Stanley), Forbes Masson (The Coroner), Terry Bird (Callaghan), William Beck (Gary), Corin Redgrave (Devine), Lalage Lumley (Tania)..
Durata: 87 minute
An: 2001
Gen: Romantic

Filmul – Tiganca
..Dupa o serie de aventuri trasnite, care il arunca in lumea pitoreasca a tiganilor, el ajunge inevitabil sa cada prada farmecului ei. Tiganca este o comedie romantica despre doi oameni care sunt sortiti unul altuia si care, in pofida tuturor diferentelor care ii despart, au curajul sa isi marturiseasca dragostea si sa porneasca pe un drum necunoscut impreuna.

Țiganca – Gypsy Woman (2001)

Server 1
Server 2