Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Sep 6th, 2018

Film – Tipi simpatici – Funny People (2009) Adam Sandler, Seth Rogen, Leslie Mann

Tipi simpatici

poster Funny People (2009)Funny People, comedie dramă, film american, regia Judd Apatow.
În rolurile principale: Adam Sandler, Seth Rogen, Leslie Mann.
George Simmons este un comediant egoist in varsta de 42 de ani, care in aparenta are tot ceea ce si-ar putea dori: o locuinta frumoasa, o masina costisitoare, o cariera de succes si un simt al umorului foarte dezvoltat. Atunci cand medicul il informeaza ca sufera de o maladie rara a sangelui si ca mai are mai putin de un an de trait, George isi da seama ca este singur, ca nu are nici un prieten adevarat pe care sa se bazeze si ca a pierdut-o cu aproximativ 10 ani in urma pe Laura, unica femeie pe care a iubit-o cu adevarat si care acum este casatorita cu un alt barbat si a devenit mama a doua fetite..

Caseta film Funny People
Titlul original: Funny People
Regia: Judd Apatow
Scenariul: Judd Apatow
Distributia: Adam Sandler (George Simmons), Seth Rogen (Ira Wright), Leslie Mann (Laura), Eric Bana (Clarke), Jason Schwartzman (Mark Taylor Jackson), Jonah Hill (Leo Koenig), Maude Apatow (Mable), Iris Apatow (Ingrid), Aziz Ansari (Randy Springs), Torsten Voges (Dr. Lars), Allan Wasserman (Dr. Stevens), Kyle Kinane (Paparazzi at Medical Center), Steve Bannos (Deli Manager), Maggie Siff (Rachel), RZA (Chuck), Aubrey Plaza (Daisy Danby)
Durata: 146 minute
An: 2009
Gen: Comedie/Drama

Filmul – Tipi simpatici
..Intr-o seara in care sustine un spectacol la un mic club din Los Angeles, George Simmons il intalneste pe comediantul aspirant in varsta de 25 de ani Ira Wright si il angajeaza cu un salariu de 6.000 de dolari pe luna pentru a-i fi asistent personal si pentru a-i tine companie. Pe masura ce trece timpul cei doi barbati se imprietenesc si se sprijina reciproc in a-si rezolva problemele, George reusind totodata sa reia legatura de suflet cu Laura.

Tipi simpatici – Funny People (2009) subtitrat

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.